Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Niculescu după eşecul cu Chiajna: ”E vina tuturor, inclusiv a mea!” Lazăr: ”În primele 10 minute toţi aveam picioarele îngheţate”

Reacţia lui Niculescu după eşecul cu Chiajna: ”E vina tuturor, inclusiv a mea!” Lazăr: ”În primele 10 minute toţi aveam picioarele îngheţate”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere cu 3-1 pe terenul Concordiei Chiajna. Claudiu Niculescu dă vina pe lipsa de concentrare a jucătorilor săi. Pe de altă parte, Costin Lazăr spune că a fost nevoit să joace în condiţii meteo foarte grele.

FC Voluntari a pierdut pe terenul Chiajnei şi emoţiile cresc pentru play-out. Claudiu Niculescu, cel care a fost suspendat pentru acest meci, spune că jucătorii săi i-au respectat instrucţiunile doar până în minutul 41, când Balauru a deviat mingea în propria poartă.

”Greşelile individuale au făcut diferenţa. Aproape meci de meci am făcut cadouri adversarilor. De sus, nu ştiu dacă cartonaşul rosu a fost corect acordat. Ne aşteptăm la mai mult de la aceste patru etape, din acest week-end încep 14 finale pentru noi [...] Până la momentul primului gol al gazdelor, în mare parte au respectat ce le-am cerut”, a declarat Claudiu Niculescu.

Antrenorul lui FC Voluntari a comentat şi eliminarea lui Horj, în minutul 66, pentru un fault din postura de ultim apărător: ”Nu e doar vina lui, e vina tuturor, inclusiv a mea. E vina tuturor pentru că n-am ştiut să gestionăm momentele de după primirea golului”.

Pe de altă parte, Costin Lazăr condamnă condiţiile în care s-a jucat: ”Este prima oară când joc pe o asemenea temperatură. Într-adevarm, a fost un meci foarte greu de disputat. În primele 10 minute, toţi jucătorii aveau picioarele îngheţate. Bine, nu ne scuză evoluţia din seara asta condiţii meteo. Trebuia să fim atenţi şi, dacă înscriam primii, alta era soarta partidei”.

Afla mai multe despre: concordia chiajnafc voluntariclaudiu niculescucostin lazar 

viewscnt
Articole similare