Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Nistor când a aflat că naşul Pintilii a devenit mai bogat cu 2 milioane de euro peste noapte

Reacţia lui Nistor când a aflat că naşul Pintilii a devenit mai bogat cu 2 milioane de euro peste noapte

Superliga

Comentarii

Dinamo şi FCSB vor fi din nou faţă în faţă în acest weekend, în primul mare derby al campionatului, însă Dan Nistor nu va avea şansa unei reîntâlniri pe gazon cu naşul Mihai Pintilii.

Jucătorul roş-albaştrilor e suspendat după eliminarea din finalul sezonului trecut. Totuşi, Nistor s-a întâlnit la începutul acestei săptămâni cu bunul său prieten, care are motive de sărbătoare în aceste zile: a obţinut o victorie în litigiul cu Al Hilal şi urmează să încaseze aproximativ 2 milioane de euro în scurt timp.

Nistor a dezvăluit că nu a apucat să discute cu naşul său despre acest aspect, dar că se bucură pentru că mijlocaşul de la FCSB i s-a făcut dreptate.

"Chiar acum două zile a fost ziua fiicei lui (n.r. Pintilii) şi am fost la ziua ei. Eram foarte bucuros că nu joacă duminică. El era foarte suparat, asta e, mă bucur că nu joaca...

Ieri a castigat (n.r. litigiul cu Al Hilal). Ei am fost la el acum două zile, deci nu mi-a spus despre asta. Mă bucur pentru el!",
a declarat Dan Nistor.

Mihai Pintilii a fost transferat de Al Hilal în vara lui 2014, dar a părăsit echipa după numai un an (fiind împrumutat la Pandurii în a doua parte a sezonului). Ulterior, internaţionalul român a făcut o plângere la FIFA pentru o restanţă de două milioane de euro pe care Al Hilal o avea faţă de el. Forul internaţional i-a dat câştig de cauză mijlocaşului, însă decizia a fost atacată de Al Hilal la TAS.

Recent TAS a decis tot în favoarea românului, care urmează să încaseze suma de 2 milioane de euro în cel mai scurt timp.

Afla mai multe despre: dan nistormihai pintiliifcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare