Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Novak Djokovic după ce Rafael Nadal a câştigat Australian Open! ”Spiritul său de luptător a făcut din nou diferenţa!”

Reacţia lui Novak Djokovic după ce Rafael Nadal a câştigat Australian Open! ”Spiritul său de luptător a făcut din nou diferenţa!”

Tenis

Comentarii

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, a câştigat, duminică, Grand Slam-ul cu numărul 21, după ce l-a întrecut, cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, pe rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP.

Finala a durat aproximativ cinci ore şi jumătate, şi, la capătul ei, Nadal a devenit primul jucător din istorie care a câştigat 21 de titluri de Grand Slam, unul în plus faţă de Roger Federer şi de Novak Djokovic. După performanţa spaniolului, Djokovic nu a ezitat să reacţioneze şi l-a lăudat pe Nadal. 

”Spiritul său de luptător a făcut din nou diferenţa!”

”Felicitări lui Rafael Nadal pentru turneul de Grand Slam cu numărul 21. O performanţă incredibilă. Spiritul său de luptător a făcut din nou diferenţa. Medvedev a dat totul pe teren şi a jucat cu pasiune şi determinare, aşa cum aşteptam toţi să se întâmple”, a scris Djokovic, pe Twitter.

Nadal, 35 de ani, a cucerit a doua oară în carieră Australian Open, din şase finale jucate, primul succes după cel repurtat în 2009. Spaniolul a mai câştigat de 13 ori turneul de la Roland Garros, de două ori turneul de la Wimbledon şi de patru ori US Open.

Medvedev, 25 de ani, rămâne cu două finale jucate la Melbourne Park şi pierdute în ultimii doi ani, o finală şi un trofeu la US Open. Condus cu 2-0 la seturi, Rafael Nadal a avut o revenire incredibilă şi a reuşit să închidă partida în 5 ore şi 28 de minute, scor 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5. Cei doi jucători îşi vor păstra locurile şi după această competiţie.

Câştigătorul AusOpen va primi un premiu de 2,875 de milioane de dolari australieni (1,82 de milioane de euro) şi 2.000 de puncte ATP. Învinsul va încasa un premiu de 1,575 de milioane de dolari australieni (996.500 de euro) şi 1.200 de puncte ATP.

Afla mai multe despre: tenis-nadal-melbourne 

viewscnt
Articole similare