Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Opriţa, după înfrângerea Stelei cu Academica Clinceni: "Suntem la alt nivel, jucătorii trebuie să muncească mai mult"

Reacţia lui Opriţa, după înfrângerea Stelei cu Academica Clinceni: "Suntem la alt nivel, jucătorii trebuie să muncească mai mult"

Steaua

Comentarii

Steaua a pierdut meciul cu Academica Clinceni, scor 1-2, după o "dublă" semnată de Cristian Gavra, în timp ce golul de onoare al roş-albaştrilor a fost semnat de Rareş Enceanu.

"Jucătorii trebuie să muncească, suntem la alt nivel acum, suntem la Liga a II-a şi trebuie să arătăm mult mai bine. Eu am încredere în ei, am păstrat acelaşi lot şi cred că o să facem o figură frumoasă. Avem ca obiectiv să practicăm un joc care să mulţumească publicul şi o clasare aşa cum te obligă tradiţia. Presiunea nu e pe noi, nu depinde de noi.

Aşteptăm să jucăm pe noul stadion, să facem şi câteva antrenamente, pentru că baietii sunt nerabdatori sa jucam cu spectatori, eu zic ca va fi un spectacol frumos" , a spus Daniel Opriţa.

"Eu zic că a fost un debut bun chiar dacă am pierdut, noi am făcut un joc bun, mai ales în a doua repriză. Nu cred că meritam să pierdem, dar nu contează aşa mult, e un meci amical. Nu a fost greu să mă convingă să vin, pentru că mă cunosc cu aproape tot lotul în afară de vreo 6 jucători. Am mai jucat cu ei, am mai lucrat cu Daniel şi a fost foarte uşor" , a declarat Vasile Buhăescu.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare