Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Opriţa după Petrolul - Steaua 2-0: "Aveam aşteptări. Când ajungem la finalizare parcă dăm să scăpăm de minge!"

Reacţia lui Opriţa după Petrolul - Steaua 2-0: "Aveam aşteptări. Când ajungem la finalizare parcă dăm să scăpăm de minge!"

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţă (43 de ani), antrenorul Stelei, a reacţionat la finalul meciului pierdut de "militari" în faţa Petrolului, 0-2 pe "Ilie Oană".

Reacţia lui Opriţa după Petrolul - Steaua 2-0: "Aveam aşteptări. Când ajungem la finalizare parcă dăm să scăpăm de minge!"

Steaua a fost învinsă de Petrolul, scor 2-0, pe Ilie Oană în etapa a 11-a din Liga 2, într-un meci echilibrat, deşi pe finalul reprizei secunde. La finalul partdiei, Daniel Opriţa şi-a certat jucătorii pentru că au ratat ocaziile pe care le-au avut, în special pe Florin Răsdan, şi au făcut mai multe greşeli decât cei de la Petrolul.

Opriţa i-a lăudat pe cei de la Petrolul pentru joc şi a spus că sunt pe primul loc meritat, după cum a arătat jocul său în ultimele etape.

"Şi noi aveam aşteptări, oricine putea să câştige, a fost un meci echilibrat poate cu un plus pt noi ca şi posesie în prima repriză, destul de echilibrat  19.54 echipa care a greşit prima a pierdut, aceea am fost noi. N-am reuşit să intrăm cu ocazie mare la paşa lui enceanu pt chipirliu plus ocazia asta din final, nişte ocazii mari. pe final ne au prins descoperiţi, am riscat, am urcat cu toată echipa, am făcut nişte greşeli. Luăm un gol din faza fixă, după aceea la al doilea ne au prins pe contraatac, am încercat să ieşim mai mult la joc, dar am lăsat spaţii şi am primit şi al doilea gol.

Parcă ne e frică să băgăm mingea în poartă, ajungem la finalizare. Cine a făcut prima greşeală, a pierdut jocul, era un meci echilibrat, putea să fie şi egal, dar noi am greşit şi am plătit pentru lucrul ăsta. În prima repriză Răsdan, dacă îşi făcea preluarea bine, era singur cu portarul. Parcă îi e frică de lucrurile astea... I-am spus lui Rasdan a două repriză la 16 metri dai paşă la portar. Dacă tot ajungi acolo... Când ajungem la finalizare zici că dăm ca să scăpăm de minge, lipseşte concentrarea, într-un meci cu Petrolul nu poţi să ai 15 ocazii. Două pe care le ai, să dai un gol, că nici eu n-au avut.

Cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, a şi câştigat, ce să spun? Sunt acolo meritat pe locul pe care sunt , noi trebuie să mai muncim şi să ieşim din criza asta la finalizare. Până acum rămânem în primele 6, dacă o ţinem aşa şi nu aducem punct putem să ieşim din zona aia", a spus Daniel Opriţa, la Telekom Sport.

Petrolul - Steaua 2-0, în Liga 2

Petrolul Ploieşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 2.

Golurile au fost marcate de Diarra, în minutele 57 şi 63.

În urma succesului, Petrolul a acumulat 30 de puncte şi e lider după 11 etape, cu doar două goluri primite, în timp ce Steaua e pe locul cinci, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: opritasteaualiga 2 

viewscnt
Articole similare