Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Pablo Cortacero după ce Cosmin Contra a ratat startul în "era spaniolilor" la Dinamo! Mesajul publicat târziu în noapte

Reacţia lui Pablo Cortacero după ce Cosmin Contra a ratat startul în "era spaniolilor" la Dinamo! Mesajul publicat târziu în noapte
Comentarii

Noul acţionar majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, a avut un mesaj de încurajare şi de mobilizare pentru Cosmin Contra şi jucători, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

VIDEO | Chindia - Dinamo 1-0 (Florea 45+2)

Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a doua a Ligii I. Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Cosmin Contra de la preluarea echipei dinamoviste.

Spaniolul care a anunţat că reconstruieşte clubul din "Ştefan cel Mare" a asistat la meciul de la Ploieşti, iar la final a recunoscut că scorul a fost corect. De asemenea, le-a dat speranţe fanilor "câinilor": 

"Înfrângere grea, dar corectă, acum e timpul să muncim din greu pentru a face o echipă competitivă, aşa cum merită acest club şi fanii. Forza Dinamo...", a scrs ibericul pe pagina personală de Facebook. 

Noul acţionar majoritar e destul de activ pe reţelele de socializare, iar înaintea partidei de la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, le-a urat succes jucătorilor şi lui Cosmin Contra. 

"Vrem să recuperăm prestigiul acestui club precum şi palmaresul ei istoric. Vrem să avem deschidere socială, să întărim conducerea sportivă, să solicităm sprijinul autorităţilor, al suporterilor, al oamenilor de afaceri, al agenţilor sociali, al legendelor acestui club şi să recuperă suporterii lui Dinamo. Ne dorim integrarea reprezentantilor suporterilor în zona socială, să implementăm un portal de transparenţă", a declarat Cortacero în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare