Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Per Johansson după înfrângerea cu Gyor. Antrenorul suedez a găsit explicaţiile pentru evoluţia modestă a CSM-ului

Reacţia lui Per Johansson după înfrângerea cu Gyor. Antrenorul suedez a găsit explicaţiile pentru evoluţia modestă a CSM-ului

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei CSM Bucureşti, Per Johansson, a dat vina pe jucătoare pentru înfrângerea suferită contra lui Gyor, în semifinalele Ligii Campionilor, precizând că elevele sale nu au respectat ce le-a cerut.

"Am jucat foarte individualist. Am ratat prea multe ocazii mari. Am fost prea departe de poartă, nu am fost organizaţi. Am jucat mai bine după pauză. Le-am spus fetelor, timp de două săptămâni, că trebuie să jucăm pe contraatac. Este, însă, foarte greu să faci acest lucru.

Eu sunt antrenorul, dar cred că am bătut mingea prea mult. Atunci când am jucat mai cursiv, am marcat, dar cred că nu am respectat suficient de mult tactica. Noi am încercat să pregătim mai mult faza de contraatac", a spus Per Johansson, la Telekom Sport.

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în semifinalele Turneului Final Four de la Budapesta de deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, scor 26-20 (12-10). A doua semifinală are loc tot sâmbătă, între Rostov-Don şi HC Vardar.

Afla mai multe despre: liga campionilorjohansson 

viewscnt
Articole similare