Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Qaka după oferta primită de la FCSB şi după eliminarea din meciul contra echipei lui Nicolae Dică

Reacţia lui Qaka după oferta primită de la FCSB şi după eliminarea din meciul contra echipei lui Nicolae Dică

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka spune că şi-a dorit foarte mult să câştige cu FCSB, deşi are ofertă de la echipa patronată de Gigi Becali. Mijlocaşul lui CSM Poli Iaşi a fost eliminat în minutul 74, dar echipa sa a reuşit să câştige cu 1-0.

Înainte de meciul cu CSM Poli Iaşi, FCSB a făcut o ofertă pentru Kamer Qaka - unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Flavius Stoican. Au apărut informaţii că propunerea a fost acceptată, dar Qaka neagă. Mijlocaşul de 23 de ani spune că povestea transferului l-a ambiţionat şi mai mult:

”Tot meciul mi-am dorit mult. Întotdeauna este bine să joc împotriva echipelor bune. Vreau să demonstrez, vreau să lupt, vreau să dau totul pentru echipa mea, dar a fost corect. A fost al doilea galben şi a urmat cartonaşul roşu. Întotdeauna cred în colegii mei, în echipa mea şi am văzut golul dintr-un loc foarte frumos”, a declarat Qaka pentru Telekom Sport.

Internaţionalul albanez spune că n-a semnat cu FCSB, dar va da totul pentru actuala sa echipă cât timp va rămâne la Iaşi: ”Da, am citit, dar acum sunt la Poli Iaşi şi sunt profesionist. Dau 100% pentru echipa mea. Sunt loial până se va întâmpla ceva. Până atunci, voi lupta pentru echipa mea şi pentru fanii mei. Dacă toată lumea este fericită aşa, nu se ştie, dar tot ce pot să spun acum este că sunt foarte fericit la Poli Iaşi. Dau tot ce am mai bun ca să câştig fiecare meci cu Poli Iaşi”.

Afla mai multe despre: qakacsm poli iasiliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare