Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Quique Setien, după umilinţă suferită de Barcelona în faţa lui Bayern Munchen. Ce spune despre o eventuală demitere: "Acesta e adevărul"

Reacţia lui Quique Setien, după umilinţă suferită de Barcelona în faţa lui Bayern Munchen. Ce spune despre o eventuală demitere: "Acesta e adevărul"
Comentarii

Niciodată în epoca modernă a fotbalului Barcelona nu a fost umilită în asemenea hal. A fost un 1-11 cu Real Madrid, în anii '40, în campionat, însă de când catalanii sunt la nivel înalt, nimeni nici nu a îndrăznit să viseze la un asemenea scor.

"Simţim o frustrare enormă şi va trebui să luăm anumite decizii. FC Barcelona este un club mare, care a avut o seară foarte proastă. Lucrurile vor trebui schimbate.

Este prea devreme să mă gândesc la viitorul meu, dacă voi continua sau nu. Adevărul este că trebuie să vedem dacă eu corespund acestui club.

M-a durut, evident, această înfrângere foarte dureroasă, maniera în care s-a produs. Nu neapărat pentru viitorul meu mă preocupă, aceasta este meseria pe care mi-am ales-o, dar este în special dureros pentru suporteri şi pentru club. Este o înfrângere foarte dură", a declarat antrenorul celor de la FC Barcelona, Quique Setien.

FC Barcelona a fost eliminată în sferturile Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, vineri, la Lisabona, cu scorul de 8-2, de echipa Bayern Munchen.

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza