Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Rădoi despre transferul lui Răzvan Marin la Cagliari: "Am vorbit cu Di Francesco!"

Reacţia lui Rădoi despre transferul lui Răzvan Marin la Cagliari: "Am vorbit cu Di Francesco!"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani), selecţionerul naţionalei României, a vorbit la conferinţa presă despre transferul lui Răzvan Marin (24 de ani) la Cagliari. Mijlocaşul român a plecat de la Ajax şi va juca în Serie A în sezonul viitor, iar Rădoi a dezvăluit că a discutat cu oficialii clubului din Italia şi cu antrenorul Eusebio Di Francesco.

Selecţionerul nu l-a chemat pe Răzvan Marin pentru meciurile din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria, şi şi-a motivat decizia, la prima întâlnire cu presa din postura de selecţioner al naţionalei mari a României. Rădoi s-a bucurat de mutare mijlocaşului român.

"Da, este o veste bună atât pentru echipa naţională, cât şi pentru el. Nu a fost convocat în urma unei discuţii pe care am avut-o cu Cagliari şi Di Francesco. Am decis că e mai bine pentru el să continue la club, el nu a făcut decât prima parte a pregătirii cu Ajax. Exista posibilitatea ca el să se prezinte la echipă în care antrenorul nu ştie ce trebuie să lucreze cu el. Jucătorul trebuie să cunoască strategia clubului şi filosofia antrenorului", a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Răzvan Marin va semnat cu Cagliari, sub formă de împrumut pentru moment, iar în 2021 italienii vor trebui să plătească 10 milioane de euro celor de al Ajax. "Lăncierii" au achitat 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege în vara lui 2019 pentru transferul lui Marin.

Lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Lyon, 67/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)

Fundaşi: Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa, 9/0), Vlad Chiricheş (Sassuolo, 57/0), Alin Toşca (Gaziantep FK, 18/0), Dragoş Grigore (Ludogorets, 37/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0), Sergiu Hanca (KS Cracovia, 4/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova, 13/0), Florin Ştefan (Sepsi OSK, 1/0)

Mijlocaşi: Alexandru Creţu (NK Maribor, 0/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep FK, 37/3), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 37/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 6/0), Ianis Hagi (Rangers, 10/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 23/4)

Atacanţi: Gabriel Iancu (FC Viitorul, 0/0), Florinel Coman (FCSB, 3/0), Denis Alibec (Astra, 10/1), George Puşcaş (Reading, 14/6), Sergiu Buş (FCSB, 0/0)

Afla mai multe despre: mirel radoitransfercagliariserie a 

viewscnt
Articole similare