Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Radu Drăguşin, după ce a marcat împotriva lui Inter: ”Am dat totul pe teren”

Reacţia lui Radu Drăguşin, după ce a marcat împotriva lui Inter: ”Am dat totul pe teren”

Serie A

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin a marcat vineri seara golul echipei sale Genoa, în meciul încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul clasamentului din Serie A, Inter Milano.

Drăguşin, fericit după golul marcat împotriva lui Inter

Meciul de la Genova a fost oprit pentru aproape zece minute după ce în minutul 13, din cauza fumigenelor, peste arena Luigi Ferraris s-a aşternut un fum gros, care punea în pericol funcţionarea corectă a sistemului VAR. După reluarea jocului, Genoa a avut o ocazie importantă, însă scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Arnautovic, în minutul 42. 

Arbitrul a prelungit prima repriză cu nouă minute şi gazdele au profitat. Radu Drăguşin a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Gudmundsson şi a adus egalarea pe tabelă.

Inter a presat în repriza secundă, căutând golul victoriei, dar gazdele s-au apărat exact şi scorul final a fost 1-1. Inter este lider în Serie A, cu 45 de puncte, iar Genoa se află pe locul 12, cu 20 de puncte.

Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa şi a încasat un cartonaş galben. George Puşcaş a rămas pe banca rezervelor.

Drăguşin s-a arătat încântat de reuşita echipei sale din meciul cu Inter şi a vorbit după partidă despre remiza obţinută.

”O seară în care am dat totul pe teren. Ştiam că este foarte greu, dar am dat totul şi până la urmă am adus acasă un punct.

Acasa totul pare mai usor, pentru ca avem oamenii nostri care ne împing. Poate avem un impuls în plus.

Nu ştiu (n.r. despre viitorul său la Genoa), va trebui să vedem, dar vom ajunge la o înţelegere”, a spus Radu Drăguşin, citat de Tuttomercatoweb.

Afla mai multe despre: radu drăguşinintergenoa 

viewscnt
Articole similare