Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Rafael Nadal după ce a câştigat Roland Garros şi l-a egalat pe Federer la numărul de Grand Slam-uri: "Să câştig aici înseamnă totul"

Reacţia lui Rafael Nadal după ce a câştigat Roland Garros şi l-a egalat pe Federer la numărul de Grand Slam-uri: "Să câştig aici înseamnă totul"

Tenis

Comentarii

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, duminică seară, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros, că pentru el succesul la această competiţie “înseamnă totul”, informează atptour.com.

“Să câştig aici înseamnă totul pentru mine. Nu este momentul să mă gândesc la al 20-lea trofeu de grand slam. Pentru mine, astăzi importantă este victoria de la Roland Garros. Înseamnă totul pentru mine. Am trăit aici majoritatea momentelor importante din carieră. Ador acest oraş şi acest teren”, a spus Nadal. “În Australia, Novak m-a ucis, dar ziua de astăzi a fost pentru mine”, a adăugat spaniolul, care a fost învins de Novak Djokovici cu 6-3, 6-2, 6-3, în finala Australian Open din 2019.

Spaniolul a transmis şi un mesaj de încurajare pentru toată lumea în contextul pandemiei de coronavirus: “Ne confruntăm cu unul dintre cele mai dificile momente. Trebuie să continuăm să mergem, să rămânem pozitivi şi vom trece peste asta împreună”.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, a câştigat, duminică, pentru a 13-a oară, a patra oară consecutiv, turneul de la Roland Garros.

Este al 20-lea trofeu de grand slam pentru Nadal, care l-a egalat astfel pe Roger Federer.

Nadal l-a învins în finală pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, scor 6-0, 6-2, 7-5, în două ore şi 41 de minute.

Afla mai multe despre: roland garrosrafael nadal 

viewscnt
Articole similare