Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Burleanu, după dezvăluirile din timpul alegerilor: ”N-a fost nimic ilegal. Mă bucur că au apărut stenogramele”

Reacţia lui Răzvan Burleanu, după dezvăluirile din timpul alegerilor: ”N-a fost nimic ilegal. Mă bucur că au apărut stenogramele”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a reacţionat după dezvăluirile apărute în Gazeta Sporturilor şi a menţionat că şedinţele ţinute înainte de alegerile de la FRF n-au fost secrete şi, mai mult, nu au instigat la nimic ilegal.

Gazeta Sporturilor a publicat mai multe înregistrări din timpul unei şedinţe pe care Răzvan Burleanu a ţinut cu echipa sa de campanie. Toate tactica oamenilor de la FRF poate fi văzută aici.

"Primul lucru care reiese din stenograme este că nu vorbim despre nimic ilegal în procesul de organizare a alegerilor. Chiar mă bucur că Gazeta Sporturilor a lăsat în transcrierea apărută poziţia mea clară că tot ceea ce facem trebuie să fie în limitele legalităţii.

Remarc apoi o oarecare invidie despre modul cum ne-am organizat: pragmatic, atenţi la toate detaliile. Am căutat să ne organizăm cât mai bine pentru alegeri şi nu văd absolut nicio problemă în acest fapt. Fiecare candidat trebuie să muncească pentru a-şi maximiza şansele de victorie. Şedinţa nu a fost nici pe departe secretă, a fost organizată la FRF, în toiul zilei.

Sunt dezgustat de toate aceste interpretări cu iz conspiraţionist. În 2014 eram oamenii serviciilor, apoi ai nu ştiu cărui partid sau om politic. În 2018 am organizat o şedinţă de management electoral chipurile «secretă» şi «cinică». Toate acestea sunt explicaţii fantasmagorice care încercă să ascundă un adevăr extrem de simplu. Am câştigat şi în 2014, şi în 2018, pentru că membrii FRF nu îşi mai doresc să fie guvernaţi de vechile grupuri de interese din fotbal" a fost declaraţia lui Răzvan Burleanu pentru Realitatea.

Afla mai multe despre: burleanucampaniefrfstenograme 

viewscnt
Articole similare