Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Burleanu după seara neagră din Europa League: ”E inexplicabil ce s-a întâmplat cu CFR. Ambele au avut adversari accesibili”

Reacţia lui Răzvan Burleanu după seara neagră din Europa League: ”E inexplicabil ce s-a întâmplat cu CFR. Ambele au avut adversari accesibili”

UEFA Europa League

Comentarii

Răzvan Burleanu spune că nu şi-a imaginat în niciun moment că România nu va avea nicio reprezentantă în grupele Europa League. Preşedintele FRF este de părere că CFR Cluj şi FCSB au avut adversari accesibili.

Fotbalul românesc se confruntă cu o nouă situaţie stânjenitoare. În acest sezon, nu avem nicio reprezentantă în grupele cupelor europene. CFR Cluj a fost eliminată de luxemburghezii de la Dudelange, în timp ce FCSB n-a reuşit să treacă de Rapid Viena. Răzvan Burleanu spune că cel mai mult a fost surprins de rezultatul CFR-ului:

”Dacă ne uităm la CFR, e inexplicabil ce s-a întâmplat. În ceea ce priveşte FCSB, şansa a lipsit echipei noastre. A fost o seară tristă pentru tot fotbalul românesc, fiindcă ambii adversari au fost accesibili, poate chiar mult mai accesibil pentru CFR, mă refer la Dudelange. Când am văzut 3-0, mi-am dat seama că e ceva de neimaginat această situaţie. Şansa a fost cea care a lipsit FCSB-ului de a merge mai departe, pentru că rezultatul din prima manşă mi se pare nedrept. Contra va avea o misiune în plus, de a încerca să îi motiveze pentru aceste două meciuri, cu Muntenegru şi Serbia”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan burleanufcsbcfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare