Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Chelsea. Motivul pentru care Varela n-a fost titular

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Chelsea. Motivul pentru care Varela n-a fost titular

UEFA Europa League

Comentarii

Răzvan Lucescu spune că eliminarea lui Khacheridi, în minutul 6, a fost momentul decisiv din partida cu Chelsea, pierdută de PAOK cu 4-0, în deplasare. Antrenorul român speră însă că va reuşi să obţină calificarea în ultima etapă.

PAOK avea nevoie de victorie pe terenul lui Chelsea pentru a spera la calificarea în primăvara Europa League. Grecii au pierdut însă cu 4-0, după ce au jucat în 10 oameni încă din minutul 6. Răzvan Lucescu speră însă în continuare la calificare:

”Varela a absentat pentru că a suferit o accidentare sâmbătă şi am încercat să îl protejăm pentru următorul meci din campionat. Pe moment, l-am trimis la încălzire, pentru a înţelege cum ar fi situaţia cu Pontus în acea poziţie. A fost o situaţie foarte dificilă pentru noi, să joci în zece oameni împotriva lui Chelsea, pe terenul lor, încă din minutul 6. Totul s-a schimbat din acel moment. Meciul era pierdut de la început. Dar, cum am spus de ieri, nu am pierdut încă şansele de calificare. Meciul din ultima rundă va fi o finală”, a declarat Răzvan Lucescu.



Antrenorul român a fost ajutat de rezultatul lui BATE, care a învins-o cu 2-0 pe MOL Vidi. În cazul în care maghiarii ar fi câştigat, ar fi obţinut calificarea şi PAOK ar fi fost eliminată. În ultima etapă, Răzvan Lucescu joacă împotriva lui BATE, în timp ce MOL Vidi are meci cu Chelsea. În acest moment, pe primul loc este Chelsea (15 puncte), urmată de BATE (6 puncte), MOL Vidi (6 puncte) şi PAOL (3 puncte):

”BATE nu ne-a ajutat pe noi, BATE s-a ajutat pe ea însăşi. Chelsea este Chelsea. Este o echipă foarte puternică şi are jucători fantastici. Internaţionali englezi, campioni mondiali.... au o echipă cu o ambiţie foarte mare în această competiţie şi sunt obligaţi să câştige fiecare meci”, a mai spus Lucescu.


 

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescuchelseaeuropa league 

viewscnt
Articole similare