Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Pleşca după ce a ajuns la 300 de meciuri în Liga 1! ”Îmi cer scuze că nu am reuşit să apăr penalty-uri şi etapa asta!”

Reacţia lui Răzvan Pleşca după ce a ajuns la 300 de meciuri în Liga 1! ”Îmi cer scuze că nu am reuşit să apăr penalty-uri şi etapa asta!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu FC Argeş.

 

Deaconu a marcat primul, pentru formaţia gazdă, dar Malele a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri, în minutul 90+4. Răzvan Pleşca, portarul în vârsta de 38 de ani de la Gaz Metan Mediaş, a ajuns la 300 de meciuri în Liga 1. El şi-a cerut scuze după meci că nu a fost destul de inspirat şi în această etapă pentru a apăra o lovitură de la 11 metri. 

”Mă bucur că am reuşit să ating aşa cifră importantă, chiar înainte de retragere. Am mai păţit să fim egalaţi la ultima fază, le mai păţeşti. Ce să zic acum... îmi cer scuze că nu am reuşit să apăr penalty-uri şi etapa asta. Am crezut că poate o să fiu din nou inspirat dacă stau pe mijlocul porţii. Dar şi dacă mi-aş fi ales un colţ, l-aş fi ales pe celălalt.

Până la urmă, rezultatul cred eu că este echitabil. Şi e un punct bun, în playout fiecare puncte este binevenit. Nu mai avem timp să ne plângem, peste trei zile din nou avem meci. Am făcut un curs de marketing, pe lângă cele două facultăţi pe care le făcusem înainte. Marketing sportiv, ăsta mi-aş dori să fie postul meu în cadrul clubului”, a spus Pleşca la sfârşitul partidei. 

Gaz Metan ocupă locul 9 în clasament, cu 25 de puncte. FC Argeş este pe locul 8, cu 3 puncte mai mult decât ardelenii.  

Afla mai multe despre: răzvan pleşca 

viewscnt
Articole similare