Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Reghecampf despre oferta de la Galatasaray pentru Ivan: "Face diferenţa. Va avea multe oferte!"

Reacţia lui Reghecampf despre oferta de la Galatasaray pentru Ivan: "Face diferenţa. Va avea multe oferte!"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul lui U Craiova, a reacţionat la informaţia că Andrei Ivan (24 de ani) este dorit de Galatasaray.

Reacţia lui Reghecampf despre oferta de la Galatasaray pentru Ivan: "Face diferenţa. Va avea multe oferte!"

La conferinţa de presă dinaintea meciului de Cupă, cu Minaur Baia Mare, Laurenţiu Reghecampf a reacţionat la ştirea că Ivan e dorit de Fatih Terim la Galatasaray. Turcii au anunţat interesul Galatei pentru Ivan, iar Reghe a rostit doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului, dar n-a confirmat şi nici n-a infirmat interesul echipei din "Ţara Semilunei".

"Dacă dumneavostră ştiţi acest lucru nu am cum să vă contrazic, eu v-am spus că prin prestaţiile lui, iar lucrul acesta nu l-am anticipat sau nu am bătut vreun apropos, eu habar nu am de ce oferte au jucătorii noştri şi nici nu mă interesează. Prestaţiile lui sunt foarte bune, nivelul lui este foarte ridicat şi este un jucător care face diferenţa în multe partide şi care va avea multe oferte.

Va fi greu să îl ţinem la noi o perioadă îndelungată, dar nu cred că se pune problema ca în iarna să plece vreun jucător de la echipa noastră. Avem nevoie de jucători de valoare care să facă diferenţă", a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă.

Andrei Ivan, dorit de Fatih Termin. 3 români la Galatasaray?

Impactul pe care l-au avut Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray l-a mulţumit pe Fatih Terim, care mai vrea un fotbalist român în lot. Potrivit celor de la A Spor, "Împăratul" îl vrea pe Andrei Ivan de la U Craiova, după ce tot de la echipa olteană l-a luat şi pe Cicâldău.

Potrivit sursei citate, Terim vrea să-l înlocuiască pe Ryan Babel, cel căruia i se termină contractul, cu Andrei Ivan. Se pare că Galatasaray are în plan să facă o ofertă în vara anului viitor, dar că nu ar fi exclus ca turcii să încerce să-l transfere încă din perioada de mercato din iarnă.

Andrei Ivan n-ar fi la prima experienţă în străinătate, după ce în 2017 a ajuns la Krasnodar, în Rusia, în schimbul a trei milioane de euro. N-a rezistat în Rusia şi a fost răscumpărat de olteni, pentru care joacă din nou din vara lui 2019. Între 2017 şi 2019, Ivan a petrecut o perioadă şi în Austria, la Rapid Viena.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfandrei ivanofertau craiova 

viewscnt
Articole similare