Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Reghecampf după ce Chirilă a spus că a dominat primele 15 minute din partida Craiova-Academica 5-0. ”Probabil că a reuşit să mai vadă meciul încă o dată!”

Reacţia lui Reghecampf după ce Chirilă a spus că a dominat primele 15 minute din partida Craiova-Academica 5-0. ”Probabil că a reuşit să mai vadă meciul încă o dată!”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Nistor '11, Markovici '14, Bancu '23, Ivan '71 şi Roguljici '90+2. Chiar dacă Universitatea Craiova a făcut instrucţie cu Academica Clinceni, Ionuţ Chirilă a declarat după meci că ilfovenii au dominat în primele 15 minute. 

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgovişte, Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat despre declaraţia antrenorului de la Clinceni. Reghe nu a dorit să intre într-o polemică cu Ionuţ Chirilă şi a spus că ilfovenii au avut un şut pe poartă. 

”Meciul cu Chindia este cel mai greu, pentru că este următorul meci. Cu Academica am câştigat, cu Dinamo am câştigat, deci nu există comparaţie. O glumă, nu? Bine, Ionuţ chiar îmi este prieten şi nu aş vrea să intru într-o astfel de polemică de la distanţă. Probabil că a reuşit să mai vadă meciul încă o dată. 

Au avut o ocazie, au avut un şut la poartă, dar dacă vă uitaţi, acea ocazie, chiar din piciorul lui Nicu ajunge mingea la adversar. A fost mai mult noroc din partea lor şi ghinion dacă primeam noi gol. Eu nu cred că avem o problemă cu începutul partidei. La meciurile din trecut am avut probleme cu primele 15 minute din repriza a doua, lucru care în trecut a fost invers.

Am avut probleme în prima repriză şi în a doua repriză a fost un joc mai bun. Sunt momente şi momente. Acum, noi trebuie să gestionam foarte bine întreaga partidă şi să ajungem la nivelul în care să ne impunem ca joc. Eu cred că lucrul acesta se vede de la meci la meci. E foarte important ca toţi jucătorii să funcţioneze în aceeaşi direcţie”, a spus antrenorul oltenilor.

Ionuţ Chirilă, după Universitatea Craiova - Clinceni 5-0: ”Am jucat excepţional 15 minute, am dominat. Am un semn de întrebare”

”Nu-mi explic cum am jucat excepţional 15 minute. Nu prevestea nimeni acest dezastru. Am făcut infarct noi. Parcă ne-a împuşcat cineva din elicopter. Am jucat în primele 15 minute şi în celelate 75 nu exişti, ăsta e rezultatul. E un rezultat normal, e o diferenţă clară de valoare. Craiova poate alinia trei echipe de play-off. Jucătorilor le-am spus că dacă vrem să avem o şansă azi, trebuie să avem o circulaţie superioară meciului cu Botoşani şi FCSB. Am reuşit 15 minute, după linia de mijloc a Craiovei ne-a pulverizat. Nu putem face joc de tatonare cu Craiova. Facem de intercepţie sau pierdem”, a declarat tehnicianul echipei din Ilfov. 

Chirilă a promis că va juca totul pe cartea atacului, în continuare, pentru a scăpa de ultimul loc din clasamentul Ligii 1: ”Am un semn de întrebare. Cum am reuşit să începem aşa şi cum am căzut definitiv? Echipa e în construcţie, echipa mea trebuie să joace fotbal cu orice risc. Am spus că nu venim la Craiova să ne punem pe două linii. În situaţia noastră avem nevoie de trei puncte, ne-am asumat un risc. După primele 15 minute, nimeni nu cred că prevestea acest dezastru. 

15 minute am dominat, am avut o posesie incredibilă şi după s-a întâmplat ceva. E un mare semn de întrebare. Să cazi, să te prăbuşeşti, e cuvântul adevărat. În minutul 15 s-a încheiat jocul şi a fost o singură echipă pe teren. Noi trebuie să batem echipele de nivelul nostru şi să recuperăm”, a mai spus principalul echipei din Clinceni.  

Afla mai multe despre: u craiova-reghecampf-chirilă-clinceni 

viewscnt
Articole similare