Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ricardo Grigore după ce Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă la naţionala de tineret

Reacţia lui Ricardo Grigore după ce Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă la naţionala de tineret

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lotul naţional U21 pe Ricardo Grigore, de la Dinamo Bucureşti, după ce Denis Drăguş s-a accidentat.

Ricardo Grigore speră să ajute naţionala să scoată rezultate bune la Campionatul European U21 din Italia.

”Sunt foarte fericit că în ultimul moment am prins turneul final, sincer să spun simţeam ceva, dar nu ştiam exact ce va fi. Mă bucur din tot sufletul meu că mister Mirel Rădoi s-a gândit la mine şi am fost prima variantă pentru el şi de data asta chiar m-a chemat. Îmi pare foarte rău de Denis Drăguş că s-a accidentat, chiar nu aş fi vrut să fiu în această ipostază, puteam fi şi eu în locul lui, ştiu cât de mult îşi doreşte să fie la acest campionat european, îmi este şi un prieten foarte bun şi îi doresc recuperare cât mai rapidă. Şi sper din tot sufletul meu să scoatem nişte rezultate foarte bune şi să nu-i dezamăgim pe români.

Vreau să mulţumesc tuturor antrenorilor care au avut încredere în mine şi care m-au promovat, în special domnului Bratu care a avut încredere în mine şi m-a luat de la începutul sezonului şi m-a băgat. Îi mulţumesc foarte mult şi lui nea Mircea (n.r. Rednic), pentru că şi el a fost un om foarte important din cariera mea. Cei doi şi-au pus amprenta pe cariera mea, dar ţin să le mulţumesc şi celorlalţi pe care i-am avut la juniori”, a declarat Ricardo Grigore pentru doardinamo.ro.

Ricardo Grigore, convocat de urgenţă la selecţionata U21, după ce Denis Drăguş s-a accidentat

Afla mai multe despre: ricardo grigoreselecţionata u21 

viewscnt
Articole similare