Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Săpunaru după victoria contra FCSB-ului! ”Ne smardoim cu copiii, ce naiba? Tănase nu prea a căutat contactul!”

Reacţia lui Săpunaru după victoria contra FCSB-ului! ”Ne smardoim cu copiii, ce naiba? Tănase nu prea a căutat contactul!”

Rapid

Comentarii

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

Partida a fost decisă de autogolul lui Vinicius din minutul 39. În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi. Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

Înainte de startul meciului, Săpunaru a intrat în conflict cu fanii FCSB, iar după meci el şi-a justificat nemulţumirea. De asemenea, căpitanul Rapidului a fost pus pe glume când a fost întrebat de Tănase. 

”Ne smardoim cu copiii, ce naiba? Tănase nu prea a căutat contactul!”

”Un meci greu, cu o echipă valoroasă, copii foarte talentaţi. Mă bucur că ţara asta încă scoate copii talentaţi şi să fie inteligenţi să devină mari fotbalişti. Am fost maturi şi am reuşit să câştigăm aceste trei puncte. Jucătorii s-au pregătit singuri. Mulţumim suporterilor care au fost alături de noi. Le mulţumim şi adversarilor că au adus suporteri la meci, pentru că asta înseamnă spectacol în fotbal.

Rapidul e unic în România şi îmi doresc ca şi celelalte echipe să aducă suporteri la stadion. Nu am avut nimic de împărţit cu fanii lui FCSB. Singura chestie că intrau să bată oamenii de la tribuna a doua, unde erau şi copii. Ne smardoim cu copiii, ce naiba'? E un derby, e normal să mă înjure, e normal să le arăt şi eu semne frumoase. Asta e.

Tănase nu prea a căutat contactul. Glumesc. E un jucător de valoare. Cred că va pleca de la Steaua, din ce am auzit. Vă dau eu în premieră. (n.r - râde) Au jucători de valoare, Tănase e unul dintre ei, dar poate începe de la meciul viitor”, a declarat Săpunaru, la sfârşitul meciului. 

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-fcsb-liga 1 

viewscnt
Articole similare