Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sergio Ramos când a aflat că Zidane pleacă de la Real! Ce a scris căpitanul galacticilor

Reacţia lui Sergio Ramos când a aflat că Zidane pleacă de la Real! Ce a scris căpitanul galacticilor

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane şi-a anunţat astăzi plecarea de la Real Madrid, în cadrul unei conferinţe de presă care a surprins toată lumea fotbalului. Francezul a luat decizia la mai puţin de o săptămână după ce a cucerit a treia Liga a Campionilor pe banca Realului, iar mesajele foştilor săi jucători nu au întârziat.

Căpitanul Realului, Sergio Ramos, a fost printre primii care au reacţionat pe reţelele de socializare, printr-un mesaj de mulţumire.

"Ca jucător şi antrenor ai ales să-ţi iei la revedere atunci când erai în top. Mulţumesc mult pentru doi ani şi jumătate incredibili. Moştenirea ta nu va putea fi ştearsă niciodată de nimeni. A fost unul dintre cele mai de succes capitole din istoria clubului nostru" a scris Sergio Ramos pe Twitter.

"Mulţumesc mister! A fost o adevărată plăcere", a scris şi Toni Kroos.



 În vârstă de 45 de ani, tehnicianul francez a preluat Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor, campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Zidane a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, evoluând la echipele Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. Cu naţionala Franţei, pentru care a jucat de 108 ori, Zidane a câştigat Cupa Mondială în 1998 şi Campionatul European în 2000.

Retras din cariera de fotbalist în 2006, el a preluat echipa a doua a clubului Real Madrid, în iunie 2014, înainte de a ajunge pe banca tehnică a formaţiei pe care a transformată într-o campioană absolută a Europei.

Afla mai multe despre: ramosmesajtwitterzidane 

viewscnt
Articole similare