Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Sergiu, bărbatul ajutat de Cătălin Moroşanu! De ce şi-a vândut casa şi ce a făcut cu banii

Reacţia lui Sergiu, bărbatul ajutat de Cătălin Moroşanu! De ce şi-a vândut casa şi ce a făcut cu banii

Diverse

Comentarii

Sergiu, bărbatul ajutat din donaţii la iniţiativa lui Cătălin Moroşanu, luptătorul din K1, a vorbit pentru prima dată, după ultimele informaţii apărute.

Reacţia lui Sergiu după deciziile luate

Bărbatul a recunoscut că şi-a vândut casa şi a oferit motivul. De asemenea, Sergiu a susţinut că luptătorul Cătălin Moroşanu i-a transmis să se mute din casa cumpărată din donaţii, contrar celor dezvăluite de echipa sportivului. În plus, acesta susţine că şi-a găsit deja un loc de muncă. 

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o iniţial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, şi mi-am ajutat şi fraţii cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram iniţial”, a spus Sergiu Ciobotariu pentru Bzi.ro.

„Soţia şi copiii sunt bine. Băieţelul a făcut deja un an. Soţia e acasă, stă cu copiii”, a mai spus tânărul. ”Cu Cătălin (Moroşanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a declarat tăticul călăreţ din Iaşi pentru sursa citată. 

Cătălin Moroşanu l-a ajutat pe Sergiu, tatăl care a impresionat 

Cu mari eforturi şi pe valul entuziasmului declanşat, Cătălin Moroşanu i-a cumpărat lui Sergiu o casă, dotată cu tot ceea ce avea nevoie şi i-a lăsat în cont suma de 27.900 de lei, care să-l ajute să aibă un nou start în viaţă.

În plus, sportivul s-a folosit de cunoştinţele şi de celebritatea sa şi i-a găsit lui Sergiu şi un loc de muncă. Înainte de asta, tânărul din Iaşi îşi întreţinea familia din vânzarea de fier vechi. Acesta şi-a vândut casa primită şi şi-a cumpărat un automobil.

Membrii echipei lui Cătălin Moroşanu au dezvăluit că, înainte să-şi vândă casa, Sergiu i-a cerut sportivului o altă locuinţă, care să fie mai aproape de zona în care a trăit. Însă Moroşanu l-a refuzat: "Pentru că a cerut un răgaz pentru a-şi aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior şi-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze şi explicaţii, iar cazul s-a repetat.

Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat.

Nu a ştiut şi nici nu ştie despre situaţia din prezent, aşa cum nu ştim nici noi exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă suntem la fel de şocaţi şi dezamăgiţi de faptul că Sergiu a ales să trateze aşa o faptă bună. Suntem dezamăgiţi deoarece pune în pericol viitorul a 3 copii. 3 suflete care puteau să beneficieze de o viaţă normală şi educaţie pentru a nu trece prin aceleaşi greutăţi ca părinţii lor”, a transmis echipa lui Cătălin Moroşanu.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO