Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sergiu Hanca după ce nu a fost convocat de Mirel Rădoi! "Nu e nici prima oară, nici ultima, când nu am fost selecţionat"

Reacţia lui Sergiu Hanca după ce nu a fost convocat de Mirel Rădoi! "Nu e nici prima oară, nici ultima, când nu am fost selecţionat"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat în cursul zilelor trecute lista convocărilor pentru începutul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Printre absenţele surpriză pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia se numără şi Sergiu Hanca, acesta discutând despre decizia selecţionerului de a îl lăsa acasă.

Sergiu Hanca nu s-a lăsat prea demoralizat de ratarea convocării. Fostul dinamovist a dezvăluit că va munci mai mult pentru a fi chemat la următoarea şansă şi că le ţine pumnii colegilor de la naţională, pe care îi crede mai valoroşi decât jucătorii de rând. În plus, căpitanul Cracoviei a discutat despre şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare şi mândria sa de a fi liderul unei echipe străine.

”Cu siguranţă deciziile pe care le-a luat Mister sunt cele mai bune în momentul de faţă, astfel încât echipa naţională a României să aibă rezultate. Nu e nici prima oară, nici ultima probabil, când nu am fost selecţionat şi atunci trebuie doar să privesc acest lucru ca o oportunitate, să îmi dea o ambiţie mai mare pentru viitor şi să fiu prezent la celelalte.  Acum putem vorbi că trebuia să fiu eu, sau să fie altul, sau de ce ăla, sau altul, mereu au fost discuţii de genul, dar acum mai important ca oricând e să fim alături de ei şi să fim optimişti pentru că este un început de campanie.

Eu cred că absenţa lui (n.r. Rădoi) contează mult, pentru că sunt bucuros că am avut ocazia să îl cunosc personal şi să îmi fie antrenor şi ştiu ce poate să transmită în momentul unei şedinţe tehnico tactice. Mereu mesajul dânsului ajunge exact cum trebuie să ajungă la fiecare jucător, pentru că sunt 20 şi ceva de jucători acolo şi fiecare are un caracter diferit. Eu am încredere în Nicolae Dică şi, după cum am zis, a fost mereu prezent la antrenamentele echipei naţionale şi eu cred că este pregătit. Este un antrenor care îşi doreşte, un antrenor care mereu se adapteză situaţiilor care există.

Şi Mihăilă şi Man au început să joace şi aceasta este o mândrie pentru noi ca popor, poate să ne deschidă căi celorlalţi care vin din urmă cu transferuri. Valoarea jucătorului român este foarte, foarte mare în comparaţie cu alte naţionalităţi. Doar că noi trebuie să muncim mult mai mult la partea mentală şi la partea de atitudine. Jucătorul român are tendinţa ca atunci când ajunge la un punct culminant, sau când ajunge sus în top are tendinţa să se relaxeze. Atunci se face diferenţa între jucătorii de top şi jucătorii care doar ajung la un nivel şi atât.

Nu avem emoţii în privinţa retrogradării, ştiu ce echipă avem şi acum deja uşor, uşor suntem toţi la antrenament şi vom începe să câştigăm şi jucăm tot mai bine. Pentru mine e o mândrie că eu ca român sunt căpitan într-o ţară străină, unde atunci când am venit nu mai eram Sergiu Hanca de la Dinamo pe care probabil îl ştia toată lumea şi eram doar Sergiu Hanca şi atât, un jucător ca oricare altul, venit din altă ţară”, a declarat Sergiu Hanca, conform Look Sport.

Afla mai multe despre: sergiu hancaromâniamirel rădoi 

viewscnt
Articole similare