Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce Mirel Rădoi l-a chemat pe Andrei Ivan, ca "să facem circ": "Nu trebuia să-l aducă acolo"

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce Mirel Rădoi l-a chemat pe Andrei Ivan, ca "să facem circ": "Nu trebuia să-l aducă acolo"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Sorin Cârţu, consideră că atacantul Andrei Ivan nu trebuia chemat în conferinţa de presă de selecţionerul Mirel Rădoi. Antrenorul a fost iritat de întrebările repetate în privinţa greşelii făcute de fotbalistul Universităţii Craiova în meciul cu Germania.

Sorin Cârţu, despre momentul în care Mirel Rădoi l-a chemat pe Andrei Ivan în conferinţa de presă

Iritat de explicaţiile pe care trebuie să le dea în privinţa lui Andrei Ivan, care l-a scăpat pe Muller la al doilea gol marcat de Germania împotriva României, selecţionerul Mirel Rădoi a luat o decizie bizară. L-a chemat pe atacant să ofere explicaţii, iar Sorin Cârţu consideră că antrenorul a greşit. 

"Ce e mai important e că e cu o zi înainte de o partidă dificilă. Eu cred că a fost o greşeală... Şi el e într-o presiune, dar nu trebuia să cheme jucătorul. În conferinţa de presă antrenorul explică. Dacă era ceva, ziariştii puteau să-l cheme pe Ivan la conferinţa de presă. Dacă nu a fost chemat, nu ştiu de ce trebuia să apară acolo. Sunt convins că aşa cum a spus el... Nu trebuia să-l aducă acolo. E bine că i-au transmis că trebuie să-l ţină pe Muller, e foarte bine că banca şi-a făcut treaba. E şi insistenţa asta... Totul vine şi pentru că a fost contestat şi a refulat şi el (n.r. - Mirel Rădoi), dar eu cred că nu-şi avea rostul să-l cheme pe Ivan", a declarat oficialul echipei din Oltenia pentru Telekom Sport. 

Sorin Cârţu a oferit şi alte detalii: "L-am văzut şi pe Moldovan cu o declaraţie clară despre Ivan, dură, că şi-a bătut joc că nu l-a marcat pe Muller. Dacă e să analizăm faza, să facem diferenţa între greşeala tactică şi tehnică. E o greşeală tehnică, nu tactică. El a respectat ce a spus antrenorul la pregătirea jocului, dar e o greşeală tehnică. Greşeală tehnică e şi la Manea, care a avut un adversar mai bun şi care a sărit la cap. E greşeală tehnică şi la Puşcaş, care stă prea aproape de bară. De asta e pus omul pe scurt, ca să nu-i ia nimeni faţa. Cel mai periculos e atacul la colţul scurt. Nu cred că e o greşeală că i l-a dat pe Muller în marcaj. E calitatea individuală acolo, Muller a câştigat campionate mondiale, titluri. L-a driblat prin experienţa lui, prin simţul golului, ştie pe unde îi vin devierile", a mai spus oficialul Universităţii Craiova.  

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: mirel radoisorin cartuandrei ivanromaniagermania romania 

viewscnt
Articole similare