Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ştefan Blănaru, după ce a aflat de interesul lui Gigi Becali. "M-a sunat un unchi să-mi spună c-a văzut la ştiri!"

Reacţia lui Ştefan Blănaru, după ce a aflat de interesul lui Gigi Becali. "M-a sunat un unchi să-mi spună c-a văzut la ştiri!"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este în căutarea unu atacant şi s-a arătat interesa de serviciile lui Ştefan Blănaru. Jucătorul de 29 de ani al Sibiului a declarat pentru sport.ro că a aflat de la un unchi al său de interesul FCSB şi spune că deşi nu a fost contactat deocamdată, aşteaptă oricând un telefon.

"Eu sunt plecat, am fost la maică-mea acasă, şi mi-a zis un unchi că a văzut la ştirile sportive despre interesul Stelei. Aş fi foarte bucuros dacă ar fi aşa. Deocamdată nu m-a sunat nimeni, dar eu aştept telefon, dacă e adevarat ce se vorbeşte.

Sigur că mi-aş dori, cine nu şi-ar dori să meargă la Steaua? Orice jucător visează să joace la Steaua sau la o echipă mare. Steaua e cea mai mare echipă din România!

Părerea mea e că multe echipe din România trăiesc datorită faptului că vând jucători la Steaua.

Dacă e chiar adevarată toată chestia asta, pentru că eu nu ştiu nimic, nici măcar nu am văzut ştirea, e ceva...

Nici măcar nu ştiu ce înseamnă "suma corectă". Cred că şi pentru Sibiu ar fi bine să vândă un jucator la Steaua chiar şi pentru o sumă modică. Să promovezi şi să vinzi un jucător la Steaua, e o performanţă.

Pentru mine e Steaua, nu e FCSB.

Eu am avut telefonul închis toată ziua. L-am deschis şi am văzut mesajele", a spus Ştefan Blănaru pentru www.sport.ro.

Afla mai multe despre: ştefan blănaru 

viewscnt
Articole similare