Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Stere Halep după ce ESPN a scris că Simona a ajuns la spital: ”Lumea să fie liniştită!”

Reacţia lui Stere Halep după ce ESPN a scris că Simona a ajuns la spital: ”Lumea să fie liniştită!”

Tenis

Comentarii

Stere Halep dă asigurări că Simona este foarte bine din punct de vedere medical. Declaraţia vine după ce ESPN a publicat cu imagine cu Halep pe patul de spital, în timp ce îi erau administrate perfuzii.

Turneul de la Australian Open a fost extrem de epuizant pentru Simona Halep. Accidentarea de la gleznă, dar şi meciurile maraton cu Lauren Davis şi Angerlique Kerber i-au afectat forma fizică. Este motivul pentru care Simona s-a prezentat destul de obosită la finala cu Wozniacki. Halep a avut multă determinare în ultimul act, dar până la urmă a cedat în trei seturi: 6-7, 6-3, 4-6.

Însă Halep a lăsat impresia încă din timpul meciului că nu se simte prea bine. După ce finala s-a încheiat, Simona Halep a mers la spital, unde i s-au făcut perfuzii cu magneziu. Stere Halep spune că fiica sa şi-a revenit şi nu are probleme medicale, în afară de accidentarea suferită la gleznă încă din primul meci la Australian Open. Simona Halep urmează să ajungă în ţară alături de mama sa, care a însoţit-o în turneul din Australia:

”Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită! A făcut doar o perfuzie de magneziu, timp de 10 minute. Atât! Este totul perfect, este în drum spre casă! A fost greu, dar trebuie să acceptăm şi eşecurile. Aşa este în sport, trebuie să accepţi şi când pierzi. A fost dezamăgită, dar apoi a fost şi ea mai veselă, pentru că a făcut un rezultat incredibil. Nu a fost să fie şi cred că durerile căpătate de-a lungul turneului au costat-o titlul. Va trebui să facă o pauză acum, pentru a se recupera. Dar totul depinde de ce spun medicii. Simona este super OK. Le aştept cu drag în ţară, pe ea şi pe mama ei”, a spus Stere Halep pentru Antena1.

Afla mai multe despre: simona halepstere halepaustralian openwozniacki 

viewscnt
Articole similare