Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sterling după ce s-a împiedicat de gazon şi a primit penalty cu Şahtior Doneţk

Reacţia lui Sterling după ce s-a împiedicat de gazon şi a primit penalty cu Şahtior Doneţk
Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al echipei Manchester City, Raheem Sterling, şi-a cerut iertare după ce o căzătură de-a sa din timpul meciului cu Şahtior Doneţk, din Liga Campionilor, l-a făcut pe arbitrul ungur Viktor Kassai să dicteze penalti, informează telegraph.co.uk.

Sterling s-a "împiedicat" de teren în careu, nefiind atins de niciun adversar, iar Kassai a dictat eronat lovitură de la 11 metri. Penaltiul a fost transformat de Gabriel Jesus, în minutul 24, iar scorul a devenit atunci 2-0.

"Am vrut să <ciupesc> mingea şi nu ştiu ce s-a întâmplat apoi, am ajuns pe gazon şi m-am întors. Nu cred că am simţit contact, a fost doar greşeala mea. Am lovit, am <zgâriat> terenul. Scuze arbitrului, scuze celor de la Şahtior", a declarat jucătorul.

"Ne-am dat seama imediat că nu a fost penalti. Nu ne prea place să marcăm din astfel de situaţii", a precizat antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, adăugând că asistenţa video, neintrodusă încă în Liga Campionilor, ar fi împiedicat dictarea unui asemenea penalti.

Manchester City s-a impus, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, în faţa echipei ucrainene, în etapa a IV-a a Grupei F a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: raheem sterlingmanchester citysahtiorchampions league 

viewscnt
Articole similare