Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Steven Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi: "Un jucător minunat, e cunoscut în Europa!"

Reacţia lui Steven Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi: "Un jucător minunat, e cunoscut în Europa!"

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a declarat, miercuri, că este o plăcere să-l antreneze pe Ianis Hagi, transferul acestuia la scoţieni fiind, în opinia lui, o veste excelentă.

“Ianis este cunoscut în Europa ca un tânăr şi minunat jucător, aşa că să îl avem aici pe termen lung reprezintă o veste excelentă. Am reuşit să dezvolt o relaţie cu el foarte rapid, este o plăcere să-I antrenez şi el este dispus să devină mai bun cu fiecare şedinţă. El deja are experienţa de pe Ibrox şi ştiu că este pregătit pentru viitorul sezon", a declarat Gerrard, conform site-ului oficial al Glasgow Rangers.

Glasgow Rangers a anunţat transferul definitiv al lui Ianis Hagi, jucătorul romând urmând să evolueze la echipa scoţiană după ce a fost împrumutat de la formaţia belgiană Genk.

"Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung", a precizat clubul scoţian.



Genk a anunţat, marţi, transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi la Glasgow Rangers, dar ulterior a şters informaţia de pe site-ul oficial.

Ianis Hagi a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, pentru suma de cinci milioane de euro.

La formaţia scoţiană, Hagi jr. a jucat 12 meciuri în toate competiţiile şi a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa.

Fotbalistul de 21 de ani a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, şi la Fiorentina. El a ajuns la Genk în vara anului 2019.

Afla mai multe despre: steven gerrardreactieianis hagitransfer 

viewscnt
Articole similare