Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Stoican după ce a fost învins de Popeşti-Leordeni! ”Nu mă interesează meciurile acestea!” Ce a spus înainte de derby-ul cu FCSB

Reacţia lui Stoican după ce a fost învins de Popeşti-Leordeni! ”Nu mă interesează meciurile acestea!” Ce a spus înainte de derby-ul cu FCSB

Dinamo București

Comentarii

Echipa condusă de Flavius Stoican a pierdut meciul amical contra echipei din Liga 3, CS Popeşti-Leordeni, scor 1-2, pe stadionul Dinamo.

La finalul meciului, Flavius Stoican a spus că nu îl interesează meciurile amicale, pe care el le consideră folositoare doar pentru ca echipa lui să îşi crească ritmul de joc. 

 ”Nu mă interesează meciurile acestea!” 

”Nu mă interesează meciurile acestea, mă interesează ca jucătorii pe care mă bazez în campionat să fie apţi şi să aibă ritm de joc. La momentul acesta, vă dau un exemplu. Am auzit lucruri bune despre un junior, Ţone, l-am văzut şi astăzi, e un junior care chiar mi-a plăcut.

Asta mă interesează, să scoatem ceva bun din aceste amicale. Rezultatul prea puţin contează, chiar deloc. Important e că nu s-au accidentat. Pe viitor, o să-l vedem şi pe Ţone, e convocat la juniori, e un jucător care o să fie în lotul echipei mari”, a declarat Flavius Stoican.

În derby-ul etapei cu numărul 23, FCSB se va întâlni cu Dinamo, după ce în tur a fost 6-0 pentru echipa lui Gigi Becali. Flavius Stoican a vorbit şi despre derby-ul de duminică.

”Cu îngrijorare nu mă gândesc. Am încredere că, împreună cu stafful, jucătorii şi suporterii, putem să scoatem Dinamo din situaţia asta din clasament. Vine meciul cu FCSB, o să fie un meci în care ei au prima şansă, au jucători valoroşi, cotaţi la un anumit nivel, noi încercăm să ne ridicăm la acest nivel. Eu simt că da, dar să nu rămână doar simţurile mele”, a spus Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: dinamo-popeşti leordeni-fcsb-stoican 

viewscnt
Articole similare