Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Straton după ce s-a aflat de interesul FCSB-ului pentru serviciile sale: ”Îmi doresc să îmi rezolv cât mai repede problemele cu Dinamo”

Reacţia lui Straton după ce s-a aflat de interesul FCSB-ului pentru serviciile sale: ”Îmi doresc să îmi rezolv cât mai repede problemele cu Dinamo”

FCSB

Comentarii

Cătălin Straton a reacţionat după ce în presă a apărut informaţia că FCSB, aflată în criză de portari, îşi doreşte să îl transfere pe goalkeeper-ul lui Dinamo.

Straton susţine că nu are informaţii despre interesul celor de la FCSB, însă îşi doreşte să îşi rezolve cât mai rapid cu putinţă problemele cu formaţia alb-roşie.

”Nu ştiu de oferta de la FCSB! Eu tot ce îmi doresc este să îmi rezolv cât mai repede problemele cu Dinamo. Numai la asta mă gândesc şi sper să fie totul ok cât mai repede, din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, prefer să mă abţin de la vreun alt comentariu.”, a declarat Cătălin Straton pentru ProSport.

FCSB are grave probleme de lot şi caută cu disperare să aducă jucători noi la echipă, până la meciul cu Slovan Liberec, de joia viitoare, din turul trei preliminar al Europa League.

Roş-albaştrii vor să profite de situaţia lui Cătălin Straton de la Dinamo, care a fost anunţat că nu mai intră în planurile lui Cosmin Contra şi trimis la echipa a doua de către acesta. ”Câinii” deja şi-au cumpărat doi portari.

Gazeta Sporturilor scrie că Straton şi-a dat acordul să plece la formaţia patronată de Gigi Becali, dar oficialii lui Dinamo nu mai sunt de acord să îl lase să se transfere liber de contract după ce au auzit că destinaţia portarului ar fi chiar eterna rivală a ”câinilor roşii” .

FCSB suferă, în acest sezon, la capitolul portari. Andrei Vlad are coronavirus, Ştefan Târnovanu este accidentat, la fel ca şi Răzvan Udrea şi Toma Niga, care în urmă cu o lună au fost infectaţi cu COVID-19. Aşa a ajuns să apere Răzvan Ducan (19 ani), în meciul cu Topola, unde a greşit destul de mult, chiar dacă a avut câteva intervenţii bune şi decisive în final.

Sursa citată susţine că Dinamo nu are de gând să îşi ajute rivala. FCSB trebuie să se grabească pentru a putea să îl treacă pe Straton pe lista UEFA pentru meciul cu Slovan Liberec.

Afla mai multe despre: fcsbdinamocatalin straton 

viewscnt
Articole similare