Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Şumudică după ce CFR a renunţat la un jucător important şi acesta a semnat cu o rivală la titlu: ”Nu intra în planurile mele”

Reacţia lui Şumudică după ce CFR a renunţat la un jucător important şi acesta a semnat cu o rivală la titlu: ”Nu intra în planurile mele”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a renunţat la unul dintre cei mai importanţi jucători, care a câştigat 4 titluri de campion cu echipa din Gruia şi acesta a semnat cu o rivală la titlu. Decizia a fost luată înainte ca Marius Şumudică să semneze, însă antrenorul lui CFR Cluj spune că oricum acesta nu intra în planurile sale.

Paulo Vinicius este unul dintre cei mai valoroşi fundaşi străini care au jucat în România, în ultimii ani. Fotbalistul în vârstă de 36 de ani a câştigat 4 titluri cu CFR Cluj, unde a fost unul dintre cei mai importanţi jucători.

Însă, în vară, CFR Cluj a renunţat la el. Oficialii campioanei României au refuzat să-i ofere o prelungire de contract şi fundaşul brazilian a semnat cu rivala FCSB. Marius Şumudică spune că-l respectă, dar nici el n-ar fi vrut să-l păstreze în lot.

CFR a renunţat la un jucător foarte important şi acesta a semnat cu o rivală. Nici Şumudică n-ar fi vrut să-l păstreze

În vârstă de 36 de ani, Paulo Vinicius a fost unul dintre jucătorii care au contribuit din plin la cele 4 titluri câştigate în ultimii ani de CFR Cluj. Fundaşul brazilian a semnat în 2017 cu echipa din Gruia, după ce s-a despărşit de Apollon Limassol.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Paulo Vinicius a fost una dintre vedetele echipei. A adunat 139 de prezenţe în tricoul campioanei României, timp în care a marcat 16 goluri şi a reuşit 3 assist-uri.

Contractul lui Paulo Vinicius cu CFR Cluj a expirat însă în această vară. Jucătorul brazilian a aşteptat o ofertă de prelungire, însă oficialii echipei din Cluj au preferat să renunţe la el. Vinicius va continua însă în Liga 1, după ce a semnat cu rivala FCSB.

Marius Şumudică nu se arată deranjat de această mutare. Cei de la CFR Cluj au renunţat la Vinicius înainte ca Şumudică să semneze, dar antrenorul în vârstă de 50 de ani spune că oricum nu intra în planurile sale.

”Îi doresc baftă! Când am venit aici eu, el nu mai făcea parte din lot. Dacă mi se cerea părerea şi cineva m-ar fi întrebat, am tot respectul pentru ce a făcut la CFR Cluj. Îl respect ca fotbalist în continuare, dar nu intra în planurile mele”, a spus Marius Şumudică.

viewscnt
Articole similare