Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Teja când a aflat că Papură nu s-a uitat la Barcelona - Liverpool: "Ai foarte multe lucruri de învăţat"

Reacţia lui Teja când a aflat că Papură nu s-a uitat la Barcelona - Liverpool: "Ai foarte multe lucruri de învăţat"

FCSB

Comentarii

Corneliu Papură este de puţin timp antrenor în Liga 1, la Craiova, dar declaraţiile lui deja fac valuri în fotbalul românesc. Mihai Teja, antrenorul de la FCSB, a comentat decizia tehnicianului de a nu se uita la semifinala din UEFA Champions League dintre FC Barcelona şi Liverpool.

"Nu vreau să comentez, nu intru în discuţiile acestea. Domnul Papură ştie mai bine, probabil a avut lucruri mai importante. Nu vreau să vă spun eu. Ai foarte multe lucruri de învăţat la fiecare meci, inclusiv la Gaz Metan cu Hermannstadt. E clar. Atunci când un antrenor se uită la un meci nu este o relaxare, ci o muncă în plus", a spus Mihai Teja la conferinţa de presă dinaintea meciului cu U Craiova, din Bănie. 

Declaraţia antrenorului în vârstă de 40 de ani de la FCSB vine în contextul afirmaţiei făcute vineri de către Corneliu Papură, care a zis că nu mai are puterea fizică să stea până la ora 22:00, atunci când se joacă meciurile din Europa. Citeşte aici declaraţia integrală a lui Papură.

Teja a vorbit şi despre situaţia lui Papură la Craiova, adus pentru ultimele etape după despărţirea de Devis Mangia: "E greu să faci schimbări majore în trei meciuri. Papură e un antrenor tânăr, un antrenor bun care vrea să demonstreze că merită mai mult. Cu siguranţă îşi va păstra postul dacă va demonstra. E greu să schimbi multe lucruri în câteva săptămâni. Echipa avea o identitate, o are şi acum şi au jucători valoroşi".

Derby-ul dintre Craiova şi FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: mihai tejacorneliu papura,  

viewscnt
Articole similare