Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Thomas Tuchel după ce meciul Atletico Madrid - Chelsea a fost mutat la Bucureşti. Motivul pentru care antrenorul german jubilează

Reacţia lui Thomas Tuchel după ce meciul Atletico Madrid - Chelsea a fost mutat la Bucureşti. Motivul pentru care antrenorul german jubilează
Comentarii

Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea, a oferit o reacţie după ce meciul cu Atletico Madrid, din optimile Ligii Campionilor, a fost mutat în Bucureşti, pe National Arena. Iniţial, partida trebuia să se dispute la Madrid.

Thomas Tuchel se declară mulţumit de faptul că va juca la Bucureşti meciul cu Atletico Madrid, deoarece, spune el, spaniolii nu vor mai beneficia de avantajele unui teren pe care îl cunosc. Pe de altă parte, managerul lui Chelsea susţine că această deplasare l-a obligat să regândească programul echipei.

Reacţia lui Thomas Tuchel după ce meciul Atletico Madrid - Chelsea a fost mutat la Bucureşti

Partida Atletico Madrid - Chelsea, din prima manşă a optimilor Champions League, ar fi trebuit să se dispute pe Wanda Metropolitano. Însă Chelsea nu se poate deplasa în Spania, din cauza restricţiilor de călătorie impusă de pandemia de coronavirus. Drept urmare, cei de la Atletico Madrid au căutat în Europa o ţară unde restricţiile sunt mai relaxate.

Diego Simeone a fost nemulţumit de faptul că partida nu se poate disputa la Madrid, însă, împăcat cu ideea că trebuie să joace peste hotare, a insistat ca meciul să fie mutat la Bucureşti. Antrenorul lui Ateltico Madrid are amintiri frumoase de pe National Arena, unde, în 2012, a câştigat trofeul Europa League după o finală cu Athletic Bilbao.

Thomas Tuchel, managerul lui Chelsea, spune că înţelege nemulţumirea lui Diego Simeone şi susţine că este un avantaj pentru Chelsea că joacă pe National Arena, deoarece Atletico pierde astfel avantajul terenului propriu:

”Evident, nu mai au avantajul terenului propriu, aşa că pot înţelege sentimentul. Avem noi vreo implicare în asta? Nu. A fost decizia noastră? Nu. [...] Nu vă îndoiţi că nu vor fi gata de luptă împotriva noastră. Vor fi pregătiţi 100% să lupte la Bucureşti contra noastră. Le înţeleg sentimentele (n.r. că Ateltico ar fi preferat să joace la Madrid), dar vor fi pregătiţi şi trebuie să fim şi noi pregătiţi.

Ştiam de câteva zile despre posibilitatea asta (n.r. ca meciul să se joace la Bucureşti) şi acum s-a confirmat. Sincer, treaba mea este să mă adaptez. Deci OK, trebuie să jucăm acolo, acum trebuie să ne adaptă rutinei călătoriei, să ne adaptăm programul cu o zi înainte şi cu o zi după meci. Deci trebuie să ne adaptăm şi să găsim soluţii”,
a declarat Thomas Tuchel, citat de goal.com.

Afla mai multe despre: thomas tuchel 

viewscnt
Articole similare