Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Toni Petrea când a fost întrebat despre un posibil "aranjament" între FCSB şi Farul: "Doar oamenii care n-au ce face pot spune aşa ceva"

Reacţia lui Toni Petrea când a fost întrebat despre un posibil "aranjament" între FCSB şi Farul: "Doar oamenii care n-au ce face pot spune aşa ceva"

FCSB

Comentarii

FCSB debutează în play-off-ul actualului sezon cu Farul Constanţa, pe propriul teren, luni, de la ora 21:00. Cele mai importante momente vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Debutăm în play-off cu un adversar pe care l-am întâlnit de curând, iar la ultima noastră întâlnire directă am fost învinşi. Am avut o evoluţie modestă, din punctul meu de vedere, îmi doresc ca luni seară evoluţia noastră şi rezultatul să fie diferite, adică să câştigăm. Întâlnim un adversar care a reuşit să se califice în play-off şi, cu siguranţă, are şi alte obective.

Ne aşteapă o partidă dificilă, dar sper ca reacţia jucătorilor să fie alta faţă de meciul precedent disputat în compania lor. Atunci au fost câteva lucruri care nu au funcţionat, nu am avut agresivitate, nu am pasat cum trebuie, am permis adversarului să-şi creeze ocazii periculoase şi să marcheze două goluri.

Sper ca luni seară să nu mai avem parte de asemenea lucruri. În play-off sunt cele mai bune echipe ale campionatului şi cred eu că fiecare îşi doreşte să joace fotbal. Aşa-zisele echipe mici, care au ajuns în play-off, şi-au îndeplinit obiectivul şi nu mai au nicio presiune şi din acest motiv sper eu să avem jocuri disputate şi frumoase.

(n.r. - despre suspiciunile că Farul a primit meciul cu FCSB în sezonul regulat pentru a pierde în play-off) Mie mi se pare deplasat total să ne gândim la asemenea lucruri. Nu pot crede eu, nu mă pot gândi la aşa ceva în ziua de azi, este peste puterea mea de a gândi asemenea lucruri. Numai oameni care nu au ce face pot să spună aşa ceva" , a declarat Toni Petrea.

În partida din returul sezonului regulat, disputată la finalul lunii februarie, Farul Constanţa s-a impus cu 2-0 pe terenul FCSB-ului, graţie golurilor marcate de Jefte şi de Ghiţă.

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare