Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Toni Petrea după ce a urmărit CS Afumaţi - FCSB II. ”Sper ca până mâine să mă mai pot baza şi eu pe câţiva dintre ei!” Care este situaţia lui Şut

Reacţia lui Toni Petrea după ce a urmărit CS Afumaţi - FCSB II. ”Sper ca până mâine să mă mai pot baza şi eu pe câţiva dintre ei!” Care este situaţia lui Şut

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului a urmărit meciul echipei secunde cu CS Afumaţi.

Echipa condusă de Bogdan Vintilă s-a impus cu 1-0, şi pleaca cu prima şansă pentru calificarea în finala barajului. FCSB va juca contra Academicii Clinceni, în Liga 1, luni de la ora 21:30, iar meciul va fi transmis în direct pe TelekomSport 1 şi pe telekomsport.ro.

Toni Petrea a vorbit despre partida contra echipei lui Ilie Poenaru. FCSB a trimis mai mulţi jucători de la prima echipa în Liga 3, pentru meciul de duminică, iar Petrea speră că se va putea baza pe ei în partida din play-off-ul Ligii 1. 

”Ne apropiem de finalul sezonului, dar mai avem 4 meciuri foarte dificile, începand cu cel de mâine seară, un adversar care şi-a atins obiectivul cu această calificare în play off.

Dar tocmai acest lucru poate fi periculos pentru noi gândindu-mă la faptul că pot evolua fără inhibiţii, fără presiune suplimentară şi atunci trebuie să fim foarte atenţi, să încercăm să ne impunem jocul şi să câştigăm 3 puncte foarte importante pentru noi. Cel mai important pentru noi e să fim concentraţi la jocul nostru, că avem nevoie de victorie neapărat. 

Am asistat la acest joc de baraj. Am trimis câţiva jucători acolo care au evoluat destul de mult, sper ca până mâine să mă mai pot baza şi eu pe câţiva dintre ei. O evoluţie bună, au câştigat primul joc, urmează returul peste o săptămână, sper să se califice şi să meargă mai departe pentru barajul cu CSA” a spus Toni Petrea. 

De asemenea, Toni Petrea a vorbit şi despre situaţia lui Şut, care s-a accidentat în partida contra lui CFR, scor 1-1.  

”E o situaţie mai complicată, are şi o problemă mai veche la unul dintre genunchi. Să vedem dacă se va ajunge la operaţie, nu ştiu în momentul de faţă detalii despre perioada de recuperare. Cert e că pentru acest final de sezon nu ne mai putem baza pe el”, a spus antrenorul FCSB.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare