Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Toni Petrea după debutul cu dreptul în noua stagiune: "Sunt mulţumit de prima repriză" Anunţă şi alte transferuri: "Nu pot să vă spun acum!"

Reacţia lui Toni Petrea după debutul cu dreptul în noua stagiune: "Sunt mulţumit de prima repriză" Anunţă şi alte transferuri: "Nu pot să vă spun acum!"

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii I.

Toni Petea a obţinut prima victorie în noua stagiune pe banca FCSB-ului. El s-a declarat mulţumit, în special de prima repriză a elevilor săi: "Am început cu dreptul, o victorie importantă, pe un teren unde se câştigă destul de greu puncte şi unde nu am mai câştigat de mult. Jocul m-a mulţumit în prima parte, în partea a doua am avut câteva probleme. Nu putem fi mulţumiţi în totalitate, pentru că nu ai cum să ajungi să ai un joc perfect din primul meci. Ne dorim, de la meci la meci să jucăm din ce în ce mai bine. Fizic eu zic că stăm bine, în condiţiile actuale, la cât ne-am antrenat" a spus Petrea, după meci.

Sergiu Buş a fost titular la FCSB, în timp ce Buziuc şi Briceag au jucat şi ei contra Astrei: "E greu de spus acum, suntem la cald şi nu vreau să fac o analiză. Sper ca în continuare să avem aportul lor, să ne ajute în ceea ce ne dorim. Vedeţi că avem un protocol şi avem doar trei momente să facem schimbări. Pauza e un bun moment de a schimba ceva"

Pentru FCSB urmează partida din Cupele Europene cu armenii de la Shirak: "Va fi un meci dificil, în condiţiile în care se joacă într-o singură manşă. Trebuie să fim foarte atenţi şi să trecem mai departe."

Toni Petrea a vorbit şi despre lotul echipei sale şi a lăsat de înţeles că vor mai veni jucători la FCSB: "În actualele condiţii, avem nevoie de un lot cât mai numeros, ca să putem avea soluţii în situaţiile neprevăzute. (Şi aveţi un lot numeros?) E loc şi de mai bine. Rămâne de văzut, nu pot să spun acum la cine renunţăm sau ceva de genul acesta. Încă nu" a încheiat Petrea.


 

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare