Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Trică după primul gol marcat de fiul său în Liga I: "Uitaţi-vă la faţa mea, n-am dormit deloc. Mi-au dat lacrimile"

Reacţia lui Trică după primul gol marcat de fiul său în Liga I: "Uitaţi-vă la faţa mea, n-am dormit deloc. Mi-au dat lacrimile"

Fotbal intern

Comentarii

Atanas Trică a marcat primul său gol în Liga I, la doar 17 ani, în partida de joi seara, câştigată de U Craiova cu 6-1 pe terenul lui Dinamo.

La doar câteva ore de la golul marcat de fiul său, Eugen Trică a dezvăluit că a plâns de bucurie după reuşita atacantului de 17 ani.

"Uitaţi-vă la faţa mea, nu am dormit deloc toată noaptea, pentru că am văzut golul de 100 de ori. M-am bucurat foarte mult, m-a făcut foarte fericit. L-am felicitat, i-am zis să o ţină tot aşa, pentru că este important acest gol, pentru el, pentru încrederea lui, pentru moralul său. Chiar cred că avea mare nevoie de acest gol, ştiu că-şi dorea mult să marcheze.

Din discuţiile pe care le-am avut cu el, înainte cu două zile de meci, chiar nu ştiam dacă va fi păstrat în lot. De aceea l-am şi întrebat de mai multe ori dacă este în lot.

M-a făcut foarte fericit, chiar mi-au dat lacrimile aseară. Mai ales dacă eşti atacant, un gol îţi dă aripi. Luni ţin cu Atanas, sper să mai marcheze. Doar atât mă interesează, să marcheze el cât poate de mult.

Legat de meci, important este ca acest meci să se joace pe teren, iar cel mai bun să câştige. FC U Craiova are rezultate pozitive, mă bucură acest lucru, a urcat şi în clasament, asta e cel mai important" , a declarat Eugen Trică.

Luni, de la ora 19:55, în cadrul etapei a 26-a din Liga I, Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 se vor întâlni în direct la Telekom Sport.

Dinamo - U Craiova 1-6

Universitatea Craiova a învins-o, joi seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, pe Dinamo, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I.

Oltenii au marcat prin Cîmpanu ‘9, Ivan ’45 (penalty), Markovic ’46, Bancu ’57, Gustavo ’65 şi Trică ’88. Pentru Dinamo a înscris Matei, în minutul 61, din penalty.

În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Aloe.

  • Dinamo: Chesneau – Ehmann, Aloe, Grigore – Buleică, Răuţă, Rodriguez (Bani ’71), Radu (Pierret ’46) – Ivanov (Borcea ’73), Celar (Bordusanu ’46), Matei (Creţu ’85). Antrenor: Flavius Stoican
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu (Vînă ’65) – Cîmpanu (Conte ’68), Creţu, Mateiu (Călin ’78), Gustavo – Markovic (Roguljic ’72), Ivan (Trică ’78). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Afla mai multe despre: trica 

viewscnt
Articole similare