Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Tudor Băluţă după ce Gigi Becali a declarat că va încerca să-l deturneze din drumul spre Brighton. Ce spune despre această variantă

Reacţia lui Tudor Băluţă după ce Gigi Becali a declarat că va încerca să-l deturneze din drumul spre Brighton. Ce spune despre această variantă

Echipa națională

Comentarii

Tudor Băluţă nu este impresionat de regretele lui Gigi Becali, care a declarat că îi pare rău că nu l-a transferat, deoarece va ajunge să valoreze 200 de milioane de euro. Internaţionalul român de tineret spune că a semnat încă din iarnă cu Brighton şi altceva nu-l interesează în prezent.

Tudor Băluţă a făcut un meci mare contra Croaţiei U21, la prima sa apariţie în tricoul naţionalei de tineret. După meci, Gigi Becali a declarat că regretă că nu l-a transferat de la Viitorul şi l-a lăsat să plece la Brighton, care a plătit 3,5 milioane de euro în schimbul său: ”Va ajunge să valoreze 200 de milioane de euro”, a fost concluzia patronului FCSB-ului.

Întrebat despre încercarea lui Gigi Becali de a-l deturna din drumul spre Brighton, Tudor Băluţă spune că nu este un subiect pe care să se concentreze în prezent şi toată atenţia sa este acum pe EURO 2019.

”Acestea nu sunt lucruri care mă privesc pe mine, mai ales în acest moment. Sunt concentrat pe ceea ce avem de făcut aici. Eu am semnat din iarnă cu Brighton, mă gândesc să fac acest turneu foarte bun, după care să mă duc acolo şi să fac o pregătire bună. Nu cred că este cazul să vorbim despre mine sau despre altul, este cazul să vorbim despre echipă, pentru că de-asta suntem aici, să facem rezultate ca echipă pentru România”, a declarat Tudor Băluţă.

Mijlocaşul de 20 de ani dezvăluie că ţine permanent legătura cu cei de la Brighton şi a primit mesaje de felicitare de la aceştia, după succesul cu Croaţia: ”Da, am primit mesaje de la cei de acolo. Mă urmăresc, sunt şi ei cu ochii pe mine. Mă bucură acest lucru. Sper să fac o treabă bună acolo la echipă, să fac o pregătire bună, după care un sezon bun”.

Cât despre bucuria de după succesul cu croaţii, Tudor Băluţă spune că n-au fost excese şi jucătorii se concentrează deja pe meciul următor, cu Anglia:

”(Cum aţi sărbătorit?) Cum să sărbătorim... Ne-am bucurat în vestiar împreună, după care am avut puţin timp să stăm cu familiile şi deja de azi ne pregătim pentru următorul meci. Nu avem prea mult timp de sărbătorit, urmează o altă partidă şi trebuie să ne pregătim bine. (S-a adormit devreme?) Da, pentru că meciul nu a fost târziu, ne-am odihnit bine, cei care am jucat am făcut referace în această dimineaţă, ceilalţi s-au antrenat bine, mâine ne vom pregăti împreună pentru meci. [...] A fost un pic greu pe teren când e cald, e un pic diferit de vremea cu care suntem obişnuiţi, dar nu putem da vina pe asta în niciun moment”, a mai spus Tudor Băluţă.

Afla mai multe despre: tudor balutaromaniaeuro 2019 

viewscnt
Articole similare