Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Valentin Creţu după egalul FCSB-ului la Botoşani: ”Ne-am obişnuit să câştigăm aici, dar atât am putut acum”

Reacţia lui Valentin Creţu după egalul FCSB-ului la Botoşani: ”Ne-am obişnuit să câştigăm aici, dar atât am putut acum”

FCSB

Comentarii

FCSB a început cu stângul noul sezon de Liga 1, după ce a remizat cu Botoşani, scor 0-0, în debutul noii stagiuni.

Deplasarea la Botoşani în prima etapă nu a mers conform planului pentru FCSB. Băieţii lui Dinu Todoran au obţinut doar un egal, scor 0-0, după ce căpitanul Tănase a ratat un penalty în minutul 61. Este doar a cincea oară în 22 de partide când ”roş-albaştrii” nu îi înving pe moldoveni, însă semnele au fost încurajatoare pentru trupa lui Becali.

FCSB-ul a dominat şi trebuia să câştige meciul, dacă Tănase nu rata lovitura de la 11 metri. Vali Creţu, integralist în partea dreaptă a apărării pentru bucureşteni, a discutat despre meciul prestat.

Primele reacţii după egalul FCSB-ului la Botoşani

”Ne-am obişnuit să caştigăm aici, dar era important să începem cu dreptul campionatul, din păcate atât am putut azi. A fost primul meci, un meci greu, dar l-am controlat, n-a vrut să intre nici de la 11 metri, nici din apropierea careului.

Aşteptăm următorul meci, capul sus şi trebuie să începem cu dreptul şi în Conference League. Tănase e un jucător important, are experienţă, nu-i va fi greu, aşa că acum va trebui să strângem rândurile, să fim un grup unit pentru că sunt mulţi jucători tineri, să fim uniţi, să arătăm ca o echipă şi să caştigăm meciul din Conference League.

Va fi greu pentru că n-am mai caştigat campionatul de atâţia ani şi nu va fi uşor, e o presiune enormă, sunt  foarte mulţi jucători tineri, talentaţi şi noi avem încredere în toţi jucătorii care sunt aici. Dar trebuie să avem mai multe acţiuni de poartă, şuturi. Eu sunt fundaş şi mă bucur că n-am primit gol, dar trebuia sa marcăm ”, a declarat Vali Creţu.

Afla mai multe despre: fcsbbotoşanibotoşani fcsbvali creţu 

viewscnt
Articole similare