Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Valverde, după ce Barca a fost demolată de Liverpool: ”Nu avem nicio scuză! Nu ştiu cum mă va afecta această eliminare”

Reacţia lui Valverde, după ce Barca a fost demolată de Liverpool: ”Nu avem nicio scuză! Nu ştiu cum mă va afecta această eliminare”

FC Barcelona

Comentarii

Ernesto Valverde şi-a găsit cu greu cuvintele după eliminarea ruşinoasă de pe Anfield. Barcelona a câştigat în tur cu 3-0, dar a pierdut returul cu Liverpool cu 4-0.

Tehnicianul Barcelonei a recunoscut că echipa sa nu are nicio scuză după un asemenea meci şi e de părere că toată lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru dezastrul de pe Anfield.

Ne-au dat un gol la începutul meciului, dar am reuşit să rămânem în meci. Apoi, în partea a doua, au înscris de două ori rapid, au fost agresivi, iar noi n-am făcut ce trebuie pentru a marca. Nu am reuşit să răspundem la presiunea uriaşă pusă de Liverpool.

Am fost surprins de golul patru. Nu mi-am dat seama dacă a fost corner direct sau corner indirect.

Când eşti întors într-un asemenea stil, nu ai nicio scuză. Nu am avut răspunsul care trebuia. Dacă am fi marcat, acum noi eram în finala Champions League. Nu ştiu cum mă va afecta acest rezultat, toată lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea”, a spus Valverde, după eliminarea dramatică a Barcelonei din Champions League.

Afla mai multe despre: valverdemessi,  

viewscnt
Articole similare