Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Valverde după ce l-a lăsat pe Messi în afara lotului pentru meciul cu Inter. Întrebarea care l-a deranjat

Reacţia lui Valverde după ce l-a lăsat pe Messi în afara lotului pentru meciul cu Inter. Întrebarea care l-a deranjat
Comentarii

Lionel Messi a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Inter Milano, din grupele Champions League şi Ernesto Valverde a fost deranjat când a fost întrebat dacă decizia a fost luată după o discuţie cu starul argentinian.

Calificată deja în primăvara Champions League, FC Barcelona va juca împotriva lui Inter Milano fără Messi şi Pique. Cei doi au fost menajaţi, mai ales că vin după o serie de meciuri epuizante. În plus, peste aproape o săptămână urmează derby-ul cu Real Madrid şi Valverde are nevoie ca Leo Messi să fie în cea mai bună formă, în condiţiile în care cele două echipe sunt la egalitate de puncte.

Însă antrenorul Barcelonei s-a simţit incomod când a fost întrebat dacă s-a consultat cu Lionel Messi înainte de a-l lăsa în afara lotului:

”Sunt lucruri interne. Deciziile sunt luate de antrenor. Venim după o serie de meciuri din trei în trei zile şi, văzând ce urmează, am decis să nu-l luăm în lot. Dar dacă am vorbit sau nu cu el (n.r. despre decizia de a-l lăsa în afara lotului) este o decizie internă”, a declarat Ernesto Valverde.

Afla mai multe despre: ernesto valverde 

viewscnt
Articole similare