Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Varane după ce Zidane a părăsit Real Madrid: "Este ciudat să-l văd plecând!". Ce a spus fundaşul francez

Reacţia lui Varane după ce Zidane a părăsit Real Madrid: "Este ciudat să-l văd plecând!". Ce a spus fundaşul francez

Real Madrid

Comentarii

Zidane a decis să plece de la Real Madrid, după ce echipa nu a câştigat la Liga, iar în Champions League a fost eliminată în semifinale.

Antrenorul francez este o figură influentă pentru aproape toţi cei care au lucrat cu el la Real Madrid. El a fost responsabil pentru aducerea lui Varane în urmă cu 10 ani de la Lens, când fundaşul central încă era doar un adolescent. Campionul mondial din 2018 a recunoscut că plecarea lui Zidane de la echipă i-a trezit un ”sentiment ciudat”. 

Reacţia lui Varane după ce Zidane a părăsit Real Madrid

"Prima mea recţie este că mă simt mândru pentru ultimii 10 ani. M-a adus de la Lens la Real Madrid şi am învăţat multe alături de el. Este un antrenor care are o latură umană. Este o sursă de inspiraţie, nu numai pentru mine, ci pentru mulţi jucători care l-au cunoscut. Să-l văd plecând este un sentiment ciudat pentru mine şi pentru întreaga echipă la Real Madrid.

A fost o plăcere să lucrez cu el şi ar fi frumos să se întoarcă din nou în viitor. Este un antrenor excelent şi un om grozav", a spus Varane în cadrul unei conferinţe de presă. 

Zidane a preluat primul mandat la Real Madrid în 2016 şi a ales să plece de la club în 2018, după ce cucerise 3 Ligi ale Campionilor consecutive. Francezul s-a întors în 2019 şi a decis să părăsească echipa la finalul sezonului 2020-2021. 

 

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare