Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Victor Piţurcă în momentul în care a aflat că Dică l-a refuzat pe Becali: ”Îl voi felicita când îl voi vedea”

Reacţia lui Victor Piţurcă în momentul în care a aflat că Dică l-a refuzat pe Becali: ”Îl voi felicita când îl voi vedea”

Fotbal

Comentarii

Victor Piţurcă a declarat în direct la Telekom Sport într-o emisiune moderată de Dan Udrea că Dică nu a fost un antrenor rău cât a pregătit-o pe FCSB, tocmai de aceea a procedat corect când l-a respins a doua ofertă a lui Becali.

Dică nu cred că a fost o alegere aşa proastă. A jucat atâţia ani, la un nivel, jucător foarte bun, dar problema e ce face Dică când vine. E lăsat să îşi facă treaba? Nu. În primul rând e vina lui. Vii din Liga 3 la o echipă ca FCSB, normal că vrei să-ţi faci un nume. Omul a încercat, dar cred că şi-a dat seama pe urmă... Din câte am citit ar fi vrut patronul să îl pună din nou. Dacă a fost aşa şi Dică a refuzat îl voi felicita când îl voi vedea. Pentru mine un antrenor îşi pune amprenta prin felul cum educă jucătorii, cum cresc, cum joacă... cel puţin aici în România”, a spus Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Nicolae Dică a devenit de curând manager general al FC Argeş. Fostul antrenor al FCSB a va avea un contract pe 3 sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I.

Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă.

Luni dimineaţă, Gigi Becali anunţase că Nicolae Dică va reveni la echipă în cazul în care Edward Iordănescu va refuza oferta de a antrena FCSB.

Afla mai multe despre: piturcadica 

viewscnt
Articole similare