Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Vinicius, după ce Benzema le-a transmis jucătorilor de la Real să nu mai paseze cu brazilianul: "Toate sunt nişte zvonuri"

Reacţia lui Vinicius, după ce Benzema le-a transmis jucătorilor de la Real să nu mai paseze cu brazilianul: "Toate sunt nişte zvonuri"

Fotbal

Comentarii

În pauza meciului cu Borussia Monchengladbach, din Liga Campionilor, încheiat la egalitate, scor 2-2, atacantul lui Real Madrid a fost surprins de camerele video în momentul în care le spune colegilor să nu-i mai paseze lui Vinicius.

Vinicius Junior insistă că relaţia pe care o are cu Benzema este una excelentă în ciuda faptului că pe internet circulă un video în care francezul este surprins cum le spune colegilor că Vinicius joacă "împotriva lor" şi să nu-i paseze acestuia în meciul pe care îl aveau de jucat în Liga Campionilor cu Borussia Monchengladbach, meci terminat la egalitate 2-2 după ce Real a fost condusă până spre final cu 2-0.

Vinicius, în vârstă de 20 de ani, încă nu îşi găseşte un loc de titular în echipa antrenată de Zinedine Zidane cu toate că este la echipă din 2018, an în care s-a transferat de la Flamengo. Evoluţiile brazilianului au oscilat de multe ori de la venirea acestuia, meciurile bune fiind urma de serii întregi de meciuri în care acesta nu a reuşit să facă mare lucru pe teren.

"Sunt numai zvonuri. Acele zvonuri nu sunt importante pentru mine. Între noi sunt nişte legi pe care doar noi le cunoaştem şi pe care nu le încălcăm. Eu şi Karim nu suntem singurii coechipieri din echipă. Suntem jucători profesionişti şi cunoaştem cum merg lucrurile. Relaţia mea cu Karim este una excelentă" a declarat Vinicius pentru AS.

Jucătorul de origini braziliene are 7 goluri şi un singur asist în cele 53 de meciuri disputate în La Liga, o contraperformanţă având în vedere suma de bani plătită de Real pentru aducerea lui şi aşteptările pe care clubul le are.

 

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare