Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Vlad Moldoveanu după ce U-BT a încheiat prematur aventura europeană: ”Această ratare ne-a motivat şi mai mult"

Reacţia lui Vlad Moldoveanu după ce U-BT a încheiat prematur aventura europeană: ”Această ratare ne-a motivat şi mai mult"

Baschet

Comentarii

U-Banca Transilvania a ratat calificarea în grupele Fiba Europe Cup. Echipa clujeană a fost învinsă în tur cu o diferenţă de 14 puncte. În retur U-BT s-a impus cu scorul de 89-88, clujenii bifând doar o victorie de moral. Vlad Moldoveanu, jucătorul de bază de la U-Banca Transilvania a declarat pentru telekomsport.ro că, după eliminarea din Europa, obiectivul principal în momentul de fata este titlul, ba chiar mai mult, Moldoveanu a declarat: "Ne dorim tripla!".

S-a incheiat pentru voi aventura europeana. Ce crezi ca nu a mers?
Este clar ca diferenta din tur a fost prea mare. Acolo am facut multe greseli care costa cand joci impotriva unei echipe foarte bune.

Asa este in sport, noi ne-am dorit un parcurs mai bun, dar am dat de o echipa care a fost mai buna in dubla mansa.



Regreti ceva după aceasta dubla?
Nu am ce sa regret, cred ca toti baietii si stafful tehnic au dat 100% in aceasta dubla mansa. Oricum efortul depus a fost apreciat, din pacate nu am putut remonta diferenta din mansa tur.  

Cum este atmosfera in vestiar după aceasta înfrângere?
Atmosfera este buna, avem jucatori experimentati care sunt capabili sa treaca peste un astfel de moment. Cred ca aceasta ratare ne-a motivat si mai mult.
Suntem o echipa puternica individual, dar care nu a demonstrat nimic inca in aceasta formula. Avem potential, acum depinde de noi sa muncim si sa inchegam o echipa extrem de buna care sa aibe prima sansa la titlul si cupa. Ne dorim tripla si asta nu cred ca este un secret.

Sâmbătă, clujenii vor întâlni BC SCM Timişoara în Liga Naţională de la ora 19:00.

Articol scris de Raluca SAS

Afla mai multe despre: baschetubtmoldoveanu 

viewscnt
Articole similare