Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Zidane după ce Ronaldo şi Bale au recunoscut că pot părăsi Realul: "La el e mai complicat"

Reacţia lui Zidane după ce Ronaldo şi Bale au recunoscut că pot părăsi Realul: "La el e mai complicat"

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a declarat încrezător că atacantul Cristiano Ronaldo va rămâne pe Santiago Bernabeu, în ciuda afirmaţiilor interpretabile ale portughezului. El precizat, însă, că nu ştie ce se va întâmpla cu celălalt star al deţinătoarei Ligii Campionilor, Gareth Bale.

"Cristiano Ronaldo trebuie să rămână la Real Madrid. Cristiano Ronaldo va rămâne la Real Madrid, dar rămâne de văzut. El e jucătorul Realului şi nu pot descrie ce a reuşit de-a lungul carierei", a spus Zidane, citat de Marca, după ce atacantul portughez a declarat că zilele următoare va face un anunţ în privinţa viitorului său.

Cât despre cazul lui Bale, care a recunoscut de asemenea că nu ştie dacă va continua pe Santiago Bernabeu, Zidane a punctat că este dificil. "Situaţia lui e mai complicată. Fiecare are propriul interes. Aici este vorba despre o echipă şi nimic nu se va schimba. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Din când în când, anumiţi jucători merită să joace mai mult şi înţeleg dacă un jucător vrea să joace mai mult. El (n.r. - Bale) a făcut diferenţa pe teren în această seară, aşa că e normal să îşi dorească să joace mai mult", a încheiat Zidane.

Portughezul Cristiano Ronaldo a declarat, după ce a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, că zilele următoare va face un anunţ cu privire la viitorul său. "Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid", a spus Ronaldo la BeIn Sports.

La rândul său, Bale a afirmat: "Nu ştiu (n.r. - dacă va continua), va trebui să mă aşez la masă cu impresarul meu şi să stăm de vorbă, pentru că am nevoie să joc săptămână de săptămână. Poate voi fi aici, poate nu".

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Afla mai multe despre: zidaneronaldobale 

viewscnt
Articole similare