Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Zinedine Zidane după ce Real Madrid a revenit în faţa lui Gladbach de la 0-2: "Trebuie să fim fericiţi de ceea ce am realizat în acest meci!"

Reacţia lui Zinedine Zidane după ce Real Madrid a revenit în faţa lui Gladbach de la 0-2: "Trebuie să fim fericiţi de ceea ce am realizat în acest meci!"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a salvat un punct în prelungirile meciului din deplasare cu Gladbach după ce Casemiro a restabilit egalitatea în Germania.

Marcus Thuram a marcat o dublă în poarta galacticilor, câte unul pe repriză. La trei zile după victoria din Clasico, Real a revenit fantastic. Benzema a redus din diferenţă după o pasă de la Casemiro şi după o execuţie spectaculoasă.

În prelungiri, mijlocaşul brazilian a marcat, iar Real a scăpat de ruşinea unui start cu două înfrângeri în primele două meciuri din grupă

"Nu ne-am gândit ca o să fie o dramă. Echipa şi-a arătat reacţia în tren. Prima repriză a fost foarte bună, dar din păcat am încasat acel prim gol după o eroare. Rezultatul obţinut în Germania este o probă de caracter. Mereu ne-am dorit să câştigăm acest meci, nu am fost mulţumiţi nici măcar cu acest rezultat de egalitate. Posesia ne-a adus în situaţia de a ne crea ocazii de gol. Eu rămân după acest meci cu reacţia echipei mele. Ştim că dacă vom juca aşa vom obţine lucruri importante. Mă bucur că băieţii au luptat până la final. Pentru noi toţi este un an dificil, dar astăzi trebuie să fim mândri de ceea ce am reuşit" a explicat antrenorul francez, Zinedine Zidane, după meciul contra lui Gladbach.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare