Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Mihaelei Buzărnescu după ce Ion Ţiriac i-a pocit numele: ”Înainte, cunoştea numele meu. E aiurea”

Reacţia Mihaelei Buzărnescu după ce Ion Ţiriac i-a pocit numele: ”Înainte, cunoştea numele meu. E aiurea”

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a fost nemulţumit de o afirmaţie făcută de Ion Ţiriac, în care i-a pocit numele. Pe de altă parte, spune că Ion Ţiriac a ajutat-o într-un moment în care avea probleme cu glezna.

Ion Ţiriac i-a pocit numele Mihaelei Buzărnescu, după meciul în care a jucat contra Simonei Halep, la Wimbledon: ”Halep care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului şi am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu ... cu Buzunărescu ... pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru”, a spus atunci omul de afaceri.

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani îi transmite ironic lui Ion Ţiriac că se va prezenta când se vor întâlni şi speră că astfel îi va reţine numele.

”Ciudat că nu ştie cum mă cheamă, sper să afle. Înainte, cunoştea numele meu. E aiurea, în acea perioadă în care am jucat cu Simona Halep (n.r - la Wimbledon 2019) eram a doua jucătoare a României. Nici eu nu ştiam că el e preşedintele Federaţiei.



Domnul Ţiriac spunea atunci că am făcut un meci foarte bun. Am fost singura din turneu care i-a luat set la Wimbledon. N-ai cum să nu ştii cum mă cheamă. Eu m-am întâlnit cu el la Madrid, i-am zis «La mulţi ani». Poate dacă ne vom vedea, îi voi spune: «Hello, eu sunt Miki Buzărnescu. Sunt şi eu acolo în circuit, lângă celelalte fete. Sper să-mi ţineţi minte numele» .

Când m-am accidentat la gleznă, el a vorbit cu cineva pentru a mă ajuta să merg în străinătate la un doctor. Şi anul trecut, şi în urmă cu doi ani, el a vorbit ok despre mine, dar nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău că se fac glume de acest gen. Domnule Ţiriac, vă rog frumos să ţineţi minte cum mă cheamă şi pe mine”, a
spus Buzărnescu, la GSP Live.

Afla mai multe despre: mihaelza buzarnescu 

viewscnt
Articole similare