Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Ministerului Justiţiei, după pozele apărute cu Dragoş Săvulescu într-o vilă de lux din Italia

Reacţia Ministerului Justiţiei, după pozele apărute cu Dragoş Săvulescu într-o vilă de lux din Italiagalerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul acţionar al lui Dinamo, Dragoş Săvulescu (47 de ani) este actualmente în Italia, acolo de unde nu poate fi extrădat, în ciuda faptului că este condamnat în România.

Dragoş Săvulescu are o condamnare de cinci ani şi şase luni de închisoare, în dosarul care i-a trimis după gratii şi pe Cristi Borcea şi Radu Mazăre. Fostul acţionar dinamovist nu are însă nicio grijă în Italia, acolo unde trăieşte împreună cu soţia lui, Angela Marini (34 de ani), fostă Miss Univers Albania. 

Cuplul locuieşte într-o vilă de lux din Sardinia. Conform „Libertatea”, Ministerul Justiţiei susţine că autorităţile din Italia au deschis un dosar privind extrădarea fostului acţionar de la Dinamo, aflat acum pe rolul Curţii de Apel Napoli, şi nu pot interveni.

„În legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public, privindu-l pe Dragoş Săvulescu, Ministerul Justiţiei face următoarele precizări:

  • Împotriva sus-numitului a fost emis, de către Curtea de Apel Bucureşti, un mandat european de arestare care a fost transmis autorităţilor competente italiene.
  • La începutul acestui an, Ministerul Justiţiei a luat cunoştinţă de faptul că dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Napoli, întrucât această instanţă a transmis şi MJ, spre informare, copia corespondenţei adresată instanţei române.
  • În aceste condiţii, precizăm că procedura este una judiciară, iar intervenţia ministerului are loc numai la solicitarea expresă de asistenţă a autorităţilor judiciare emitente şi de executare a mandatului european de arestare.
  • Ministerul Justiţiei nu îşi poate depăşi atribuţiile conferite de lege întrucât aceasta ar reprezenta o imixtiune în activitatea judiciară”, se anunţă într-un comunicat al Ministerului Justiţiei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: savulescuangela martini 

viewscnt
Articole similare