Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Monicăi Niculescu după performanţa de la Praga. Ce spune sportiva română despre continuarea colaborării cu Raluca Olaru

Reacţia Monicăi Niculescu după performanţa de la Praga. Ce spune sportiva română despre continuarea colaborării cu Raluca Olaru

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu s-a declarat foarte fericită, luni, după performanţa reuşită la turneul de la Praga de a juca finala competiţiei la dublu alături de Raluca Olaru.

Monica Niculescu a explicat că este entuziasmată de forma bună pe care a arătat-o, în condiţiile în care a avut şase luni de pauză înainte de turneul de la Praga.

”Foarte fericită. Eu, dacă mai ţineţi minte, ultimul turneu a fost în Australia, în ianuarie, deci am vreo şase luni de stat acasă, de recuperare, de antrenamente şi pentru mine a fost o surpriză plăcută să ajung în finală. Fericită de forma bună şi sper s-o ţin tot aşa în continuare.”, a spus Niculescu, la sosirea în ţară, pe aeroport.

Referitor la posibilitatea de a evolua alături de Raluca Olaru şi la turneul de la Tokyo, Niculescu a spus următoarele: ”Este o variantă, mă bucur că ne-am cuplat. Eu, iniţial, am vrut să joc cu Irina, apoi s-a schimbat treaba, trebuia să joc cu Patricia şi am rămas să joc cu Raluca şi a fost excelent.”.

Jucătoarea Raluca Olaru a declarat, duminică, după finala de dublu de la Praga, că s-a simţit foarte bine în Cehia, ea menţionând că Lucie Hradecka şi Kristyna Pliskova, care s-au impus, au fost mai odihnite şi mai bune.

“Este atât de bine să revin să joc! M-am simţit foarte bine la Palermo şi aici. Le mulţumesc organizatorilor. Din nefericire ele au fost mai bune astăzi, mai fresh. Îi mulţumesc Monicăi. A fost o săptămână bună. Sper că vă veţi bucura şi de finala de simplu.”, a spus Olaru la ceremonia de după finala de dublu.

Monica Niculescu s-a declarat încântată de turneu: “Le felicit pe Lucie şi Kristyna. Mulţumesc, Ralu. Sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Vreau să revin. Vă mulţumesc  pentru acest turneu, sunt fericită că sunt aici.”.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru, favorite 4, au pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Praga.

Cele două românce au fost învinse de echipa cehă Lucie Hradecka/Kristyna Pliskova, cap de serie numărul 2, scor 6-2, 6-2, într-o oră şi şase minute.

Afla mai multe despre: monica niculescuraluca olaruwtadubla 

viewscnt
Articole similare